Alanya’da yapılacak 'Strongman Champions League' ertelendi

Alanya’da yapılacak 'Strongman Champions League' ertelendi
Nisan ayında Alanya’da yapılması planlanan, 16 yarıştan oluşan ve 112 ülkede televizyonlardan düzenli olarak yayınlanan dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı Strongman Champions League koronavirüs tedbirleri gereğince ileri bir tarihe ertelendi.

Alanya Belediyesi, Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Cleopatra Ink, Sunprime CLounge Hotel sponsorluğunda gerçekleştirilen ve dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı Strongman Champions League yarışları koronavirüs tedbirleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Konuyla iligili açıklama yapan Strongman Champions League organizasyonunun Alanya sorumlusu ve Sunprime CLounge Hotel’in sahibi Şükrü Cimrin, “Organizasyonun tarihi şubat ayında duyurulmuştu. 25-26 Nisan tarihlerinde Alanya’da düzenlenmesi planlanıyordu. Organizasyon tarihi yaşanan süreçten dolayı ekim ayına ertelendi” dedi.

“GELİŞMELERE GÖRE TAKVİM ŞEKİLLENECEK”
Dünyadaki gelişmeler ile yarış takviminin yeniden şekilleneceğini belirten Cimrin, açıklamasında şunları söyledi: “25-26 Nisan 2020'de Alanya'da yapacağımızı duyurduğumuz 2020 Strongman Şampiyonlar Ligi Dünya Serisi'nin 3. ayağı olan Alanya Grandprix'i ile ilgili, tüm dünyadaki spor organizasyonlarını etkileyen mevcut durum nedeniyle tarih değişikliğine gittik. Strongman Merkez Heyeti ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Alanya Grandprix'ini Ekim ayı içinde yapmayı planlıyoruz. Dünyadaki gelişmelere göre yeniden şekillenmekte olan yarış takvimi içinde Alanya yarış günleri netleşir netleşmez kamuoyuna duyuracağız. Organizasyona destek veren her kurum, kuruluş, işletme ve firma ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz.”