Alanya’da gün hesap günü!

Alanya’da gün hesap günü!
Süper Lig'de Antalyaspor'u ağırlayacak olan takımımız Alanyaspor, bugün “Köylü Milletin Efendisidir” demeye hazırlanıyor. Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de karşı karşıya geleceği rakibi Antalyaspor önünde 3 puan alarak Akdeniz derbisinin ilk randevusundan zaferle ayrılmak istiyor.

Süper Lig'in 30. haftasında Akdeniz derbisi heyecanı yaşanacak. Çarşamba günü oynanacak olan maç öncesi, ligde karşı karşıya gelecek takımımız Alanyaspor, Antalyaspor karşısında, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 3 puan arayacak. Sarper Barış Saka'nın yöneteceği maç, bugün saat 16.00'da başlayacak. Aytemiz Alanyaspor 46 puanla 5. sırada yer alırken, son maçlarında inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden ve bu haftayı moralli geçiren turuncu yeşilli takım, Antalyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanı ile tamamladı.

Derbinin hazırlıklarını tamamlayan Aytemiz Alanyaspor'da, sakat oyuncular teknik heyeti düşündürüyor. Turuncu yeşillilerde, Trabzonspor maçında sakatlanan Kadzior ve sakatlığı henüz geçmeyen Caulker kadroda yer alamayacak. Takımın başarılı file bekçisi Marafona'nın durumu ise bugün maç saatinden önce netlik kazanacak. Genç oyuncu Ahmet Gülay'ın da hafif sakatlığı olduğu öğrenilirken, 2 haftadır sakat olan Babacar da takımla çalışmalarına başladı. Babacar'ın teknik direktör Çağdaş Atan'ın görev vermesi durumunda bugün sahada olması bekleniyor.