Alanya MASK'da çifte gurur

Alanya MASK'da çifte gurur
Alanya’da faaliyet gösteren Mask Spor Kulübü Türkiye'nin en iyi voleybol altyapısına sahip Efeler ligi takımlarından Arkasspor’a 2 voleybolcu gönderdi.

Arkaslı yöneticiler tarafından yapılan transfer teklifinde, "Alanya Mask spor kulübü voleybol  altyapısından yetişen Tuna Yiğit Konukçu ve Güven Ayhan Gedikoğlu yeteneklerinize Arkas spor olarak sunacağımız katkılar ile daha iyi yerlere geleceklerine inanıyoruz" denildi.  
Arkassporun transfer teklifini kabul eden Alanya Mask spor Kulüp Başkanı ve voleybol antrenörü Murat Akar, "Alanya MASK AİLESİ olarak Voleybolda gençlerimizi en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Daha önce yetiştirdiğimiz Selçuk Uyar’ın Halkbank'a transfer olmasıyla büyük gurur yaşamıştık. Şimdi de Tuna ve Güven Arkasspor'a transfer oluyor. İkisi de çok yetenekli çocuklar. Arkas gibi altyapıya önem veren bir kulübümün Oyuncularımızı keşfetmiş olması sevindirici. Tuna ve Güven'in başarılı yerlere geleceğine inanıyor, onlarla gurur duyuyoruz.”
Öte yandan Arkasspor'a transfer olan Güven Ayhan Gedikoğlu'da Türkiye Alanya'yı ABD'de temsil eden ablası Dilara Gedikoğlu'nun izinde olduğunu bu flaş transferle gösterdi.