Alanya'da Geleceğin Gökhan'ları Bu Okuldan Yetişiyor

Alanya'da Geleceğin Gökhan'ları Bu Okuldan Yetişiyor
Alanya Belediyespor 300 futbol okulunda olmak üzere 600 lisanslı toplamda 1000’in üzerinde sporcusuyla her geçen gün büyüyen bölgenin en önemli spor kulüpleriden biri haline geldi

GELECEĞİN GÖKHANLARI BU OKULDAN YETİŞİYOR
Alanya Belediyespor 300 futbol okulunda olmak üzere 600 lisanslı toplamda 1000’in üzerinde sporcusuyla her geçen gün büyüyen bölgenin en önemli spor kulüpleriden biri  haline geldi

Alanya Belediyespor bu yıl Futbol Okulları’nda 30 farklı kategoride faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu sezon ligde 2 Takım Süper Amatör Kümede, 2 Takım 1. Amatör Kümede, 2 Takım 2. Amatör Kümede, 1 Takım U17 lig’inde, 1 Takım U16 lig’inde, 1 Takım U15 Lig’inde, 5 Takım U14 Lig’inde, 5 Takım U13 Lig’inde , 5 Takım U12 Lig’inde, 5 Takım U11 Lig’inde faaliyet gösteriyor.

600 LİSANSLI SPORCU

Bünyesinde 600 lisanslı sporcu barındıran Alanya Belediyespor, Alanya Merkez ve Kestel Spor Okulları’nda 300’e yakın öğrenciye spor hizmeti veriyor.

İKİNCİ DÖNEM SAYI ARTTI
Kış okullarının ikinci döneminde 115 öğrenci daha spor okullarına kazandırıldı. Bu öğrencilere resmi lisans çıkartılarak, resmi müsabakalarda faaliyet göstermeleri sağlandı. Spor faaliyetleri bünyemizde bulunan 10 antrenör eşliğinde sürdürülmekte. Gecen sezonda Alanya Spor Akademi lig’ine de 50 sporcu ile katkı sağlandı.

ERKEN,”MUTLAKA SPOR”
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, kötü alışkanlıkların önüne ancak sporla geçilebileceğini, sporun kişiye ve topluma olan faydalarına parmak bastı.

ATAY’DAN TEŞEKKÜR
Alanya Belediyespor Futbol Teknik Sorumlusu Güesel Atay ise; yaptığı açıklamada, “Sporun tüm branşlarında olduğu gibi futbolda da büyük bir kesime hizmet etme yolunda bizlere katkılarını hiç esirgemeyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken’e sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bu yoğun dönemde çalışmalarını hiç aksatmayan hocalarımıza, masörlerimize ve çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”