Alanya Belediyesi Voleybol Takımı ligin en iyisi seçildi

Alanya Belediyesi Voleybol Takımı ligin en iyisi seçildi
Erkek Voleybolunda bölgenin markası haline gelen Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı bir kez daha Alanya’nın gururu oldu.

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Lig’inde mücadele eden Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı  Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ilk yarının,  ‘En İyi Takımı’ seçildi. Geçen yıl Play-Off’a yükselme başarısı gösteren Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı bu sezon güçlü bir kadro ile hedef büyüterek sezona başladı. İlk yarıda oynadığı 11 maçın 10’unu alarak büyük bir başarıya imza atan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Lig’in ilk yarısını 30 puanla 2. sırada tamamladı. 

İKİ OYUNCUMUZ DA ‘EN İYİLER ‘LİSTESİNDE YER ALDI 
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafında 2020-2021 Erkekler Voleybol 1.Lig ilk yarı sezonunda mücadele eden ‘en iyi’ oyuncuları da belirledi. Alanya Belediyespor Voleybol Takımı’nda mücadele eden Muhammed Esat Avcı en iyi orta oyuncu Daouda Yacoubou ise en iyi Smaçör seçilerek en iyiler arasında yer aldı.
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 1.Lig ikinci yarı maçları 24 Ocak’ta başlayacak. Alanya Belediyespor 24 Ocak’ta ikinci devre ilk maçını İzmir’de Saint Joseph Kulübü ile oynayacak. 

ANTRENÖR KAYHAN: “AMACIMIZ İLK MAÇTA LİDER OLMAK”
Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı’nın tecrübeli Hocası Hakan Kayhan, kısa vadede ilk hedeflerinin ikinci yarı maçları başlayınca lider Milas ile aynı puanı paylaşan takımı liderliğe taşımak olduğunu söyledi. 
 

BAŞKAN ERKEN: “HEDEF EFELER LİG’İ”
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, takımın bu sezon ortaya koyduğu yüksek performanstan dolayı son derece memnun olduklarını söyleyerek, “Geçen yıl takımımız Play-Off’a kadar çıktı. Bu sene hedefimiz Efeler Lig’i. Bu yıl transferlerimizi ve hazırlıklarımızı Efeler Lig’ine göre yaptık.  İnşallah bu yıl Alanya halkına tarihinde ilk kez bir Efeler Lig’i takımı hediye etmek istiyoruz.  TVF tarafından Lig’in en iyi takımı seçilen takımımızı, en iyi oyuncu seçilen orta oyuncumuzu ve smaçörümüz ile teknik heyetimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Bu sevinci bize ve Alanya halkına yaşattıkları için de teşekkür ediyorum.” dedi.