Ahmet Arslan Birinci Oldu

Ahmet Arslan Birinci Oldu
Alanya'lı dünya şampiyonu atlet Ahmet Arslan yaklaşık bin sporcunun katıldığı Red Bull 400 yarışlarında birinci oldu.

Alanya'lı dünya şampiyonu atlet Ahmet Arslan yaklaşık bin sporcunun katıldığı Red Bull 400 yarışlarında birinci oldu.


Yarışla ilgili açıklama yapan Arslan şöyle konuştu.
'Sezona çok geç başlayabildim ve istediğim gibi antrenman yapamadım, ama herseye rağmen kazanmak gelecek yarışlar İçin büyük motivasyon oldu. Rakiplerim benden çok daha önce yarış koşmaya başladılar ve form olarak iyi seviyeye ulaştılar. Red Bull 400 yarışlarında artık rekabet çok üst düzeyde, katılım sayısı 1000’leri aşıyor ve çok iyi sporcular bu yarışlarda yer alıyor.
Her seye rağmen performans olarak en iyi seviyemde olmasam da kazanmayı başarmak önemliydi, Bir sonraki Red Bull 400 yarışı Dünya Şampiyonası özelliği de taşıyan Red Bull 400 Bischofshofen olacak. 
O zamana kadar formunu daha da yükselterek 2.defa Red Bull 400 Dünya Şampiyonu olmak istiyorum.
Ama kısa ve öz olarak söyleyeceğim böyle bir zamanda böyle bir yarışı kazanabilmek, kazanmak İçin gerekli direnci gösterebilmek önemliydi. Bu tür yarışlarda kazanamak için fiziksel güç kadar oluşan baskıyı ve pisiklojik faktörleri de aşabilmek lazım. Hepsine karşı koyabildiğim için mutluyum. Gelecek yarışlar çok daha iyi olacak.
Başarmam İçin her zaman yanımda olan Kulübüm Alanyaspor'a ve kulüp başkanım Sayın Hasan Çuvuşoğlu'na çok teşekkür ediyorum.
Daha başka basarlar İçin çalışmaya devam edeceğim' ifadelerine yer verdi.