16. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Halk Koşusu Başlıyor

16. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Halk Koşusu Başlıyor
“Atatürk’e Koşalım, Atatürk’le Koşalım” sloganı ile düzenlenen 16. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Alanya Halk Koşusu başlıyor.

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi öncülüğünde düzenlenen 16. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Alanya Halk Koşusu 28 Şubat Pazar günü Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek.

YARIŞ ÖNCESİ MAKARNA PARTİSİ
16. Alanya Atatürk Yarı Maratonu ve Alanya Halk Koşusu öncesi 27 Şubat Cumartesi günü Alanya Belediye Binası’nda saat 10.00 -17.00 arası sporculara göğüs numaraları verilecek. Belediye Meclis Salonu’nda saat 18.00-18.30 arası Yarış brifingi ve basın toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantının ardından Makarna Partisi yapılacak.

BAŞKAN YÜCEL, “HAYDİ ALANYA KOŞUYA”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Atatürk’e Koşalım, Atatük’le Koşalım” sloganıyla çıkılan bu yolda vatandaşlarımızı koşmaya ve yarışları izlemeye davet ediyorum. 28 Şubat Pazar günü saat 10.00 ile 13.00 arasında Atatürk Caddesi (Atatürk anıtı- Milli Egemenlik Stadı arası) trafiğe kapalı olacaktır. Kazasız ve sağlıklı bir yarış diliyorum.” dedi.