Vatan Partisi'nden Terör Açıklaması

Vatan Partisi'nden Terör Açıklaması
Ankara'nın göbeğinde gerçekleşen bombalı saldırının ardından bir açıklama da Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’ndan geldi.
Kurtoğlu, devlet ve milletçe mücadele edilmesini işaret ederek şöyle konuştu: "Türkiye kesin bir kararlılıkla PKK'yı hendeklere gömmektedir. Aynı zamanda Suriye'nin kuzeyinde bir ABD - İsrail koridoru oluşturulmasına karşı Türk milleti birleşmektedir. Bu koşullarda bölücü terör örgütünü Türkiye'nin üzerine süren güçlerin bazı yanıtlar vermesi yaşadığımız sürecin doğasına uygundur. Bu terör eylemleri boşunadır. Türkiye bu süreçten vatan bütünlüğünü gerçekleştirerek çıkacaktır. Bu terör eylemleri milletimizi daha sıkı kenetlenmeye ve daha sıkı bir mücadeleye çağırmaktadır. Artık devlet ve milletçe topyekûn mücadele zamanıdır. Bu kararlılığımızı bir kez daha ifade ederek Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı diliyoruz" dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu açıklamasına şöyle devam etti; “Bölücü teröre karşı Vatanımızı  savunma kararlılığımız ve bu yolda alınan askeri başarılar, bölücü terörü bitme noktasına getirdi .Bu durumdan rahatsızlığını gizlemeyen ABD  emperyalizmi ve İsrail istihbarat örgütleri kullandıkları taşeronlar eliyle. ülkemizde Ankara’nın göbeğinde TSK ne onun değerli mensuplarına hedef alan alçakça ve haince bir saldırı gerçekleştirmiştir. Hizaya gelin ! Zaman içinde kimin hizaya geleceğini bütün dünya görecek. Yaşadığımız tarihi süreç Türk Milletine tanımayanlara unutanlara tekrar Türk Milleti’nin tanıtılması görevini önümüze getirmiş bulunuyor.

Bahsegel /> Vatanımızı savunma kararlılığı sürdükçe asimetrik savaş yöntemi olan bu tür hain saldırılara devam edecekleri bilinmektedir. Bu alçaklar ve taşeronları büyük milletimizin cevabını yakında göreceklerdir. Bu saldırılar milletimizin mücadele azmini bilemekten başka bir işe yaramadığını anlayacaklardır. Bizi bölgemiz ülkeleri ile ilişkilerimizi dinamitleyip yalnızlığa iten politikaların bu sonuçların alınmasına neden olduğu apaçık ortaya çıkmıştır. ABD ve İsrail’in bölgemizde  komşularımızla aramıza soktuğu hançer sonucu bozulan ilişkilerimiz bölgemize yeniden şekil verme sınırları yeniden çizme planlarını  bu şer güçlere planlarını uygulama kolaylığı sağlamaktadır. Komşularımız bu gün yaşadığımız saldırıları yıllardır maruz kalmakta yaşamaktadır. Şimdi bize uygulamaya başladılar. Bu oyunu bozma bölgenin lider ülkesi Türkiye’nin bu şer ittifakına karşı bölge birliğini sağlaması ile mümkündür. Bu görev yakıcı olarak önümüz gelmiştir. Bölgemizdeki bütün terör ve bölücü faaliyetler Türkiye, İran, Irak, Suriye, Azerbaycan’la sağlanacak beraberlik ile bitirilebilir. Bu yolda derhal dış politikamız gözden geçirilerek komşularımızla birlikte hareket etme sağlanmalıdır. Bu yapılmazsa daha büyük acılar kapıdadır. Zararın neresinde dönülürse kardır öz değişi bize yol göstermelidir. Türk milletinin bunu gerçekleştirecek iradesi vardır. Atlantik rotasının ülkemizi getirdiği bu nokta Ancak bölge barışını sağlayacak Atatürk rotasında hareket etmekle mümkündür. Başka çıkış yolu yoktur. Hain ve alçakça saldırıda kaybettiğimiz değerli TSK  mensupları, şehitlerimize  ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Acılı ailelerinin  acılarını paylaşıyoruz. Türk Milletinin başı sağ olsun.”