Ülkücü İşçiler Derneği Süresiz Olarak Kapatıldı

Ülkücü İşçiler Derneği Süresiz Olarak Kapatıldı
Ülkücü İşçiler Derneği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla süresiz olarak kapandı.. Gelen talimat sonucunda Alanya'da bulunan Ülkücü İşçiler Derneği'de akşam saatlerinde kapatıldı..

Ülkücü İşçiler Derneği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla süresiz olarak kapatıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatları ile  ilkesiz ve sorumsuz bir takım davranışlar içinde bulunan  yöneticilerinin yaşam tarzları Türk – İslam Davasına ve Ülkücü fikre, ahlaka yakışmayan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi’ni geçici olarak kapatmış bulunmaktayız."

GELEN TALİMAT TÜM TÜRKİYE'Yİ ETKİLEDİ

Gelen talimatla birlikte Alanya'da bulunan Ülkücü İşçiler Derneği'de kapatıldı. Alanya Ülkü Ocakları tarafından şu açıklamalara yer verildi; "Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin Emir veTalimatıyla, Türkiye Genelinde Kapatılan Ülkü İşçiler Derneklerinin, Alanya Şubesine Tebliğ Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız Sn.Abil Gündoğdu Tarafından yapılarak, Dernek Tabelası, karar defteri ve Anahtarı Alınarak, kapatılmıştır.
Başbuğumuzun izinde Liderimizin Emrinde Ülkü Ocakları Genel Başkanımızın ardında, Yolumuzdan sapmadan, sadakatimizden ve cesaretimizden ödün vermeden Son nefer ve nefese kadar Teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğiz..
Abil Gündoğdu
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı"