Türkiye Satranç Federasyonu Üyelerinden Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret

Türkiye Satranç Federasyonu Üyelerinden Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret
Türkiye Satranç Federasyonu Üyesi Mustafa İmamoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Akdoğan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
Satranç İl Hakem Heyeti Üyesi Şükrü Acar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Akdoğan, Alanya’da yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi.
Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Akdoğan, ”Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da yaptığımız faaliyetlerde hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayarak, hep destek oldu. Kaymakam Beyin satranç’a olan ilgisini de biliyoruz. Alanya’da bir çok farklı etkinlikler gerçekleştirdik. Satranç’a büyük bir ivme kazandırdık. Bundan sonra Alanya’da ulusal ve uluslararası satranç turnuvaları düzenlemeyi planlıyoruz. Sayın Kaymakamımıza çalışmalarımızla ilgili bilgi vermek ve bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek amacıyla kendilerini ziyaret ettik” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN ”SATRANÇTA ÇITAYI YÜKSELTTİK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da satranç’ta çıtayı yükselttiklerini belirterek, konuşmasında şunları kaydetti: ”Alanya’da her türlü spora önem veriyoruz. Satranç, insan hayatının yansıması olarak ortaya çıkan bir zekâ oyunudur. Satrancın daha gelişmesi, yaygınlaşması ve özellikle çocuk yaşta başlanılması çok önemli. Bu zamana kadar satranç’a verdiğimiz destek bundan sonra da devem edecektir. Arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”