Türkdoğan: 'Haber kaynağınız hangi oda?'

Türkdoğan: 'Haber kaynağınız hangi oda?'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya’da işadamlarının ifadesine başvurulup serbest bırakıldığı gelişmelerle ilgili çıkan bazı haberler ve fotoğraflara sert tepki gösterdi.

Olayın haberleştirilme tarzının ardında başka hesaplar olduğunu ima eden Türkdoğan, sosyal medyadaki paylaşımında “Haber kaynağınız hangi oda?” diye sordu. Paylaşımında ilçe kamuoyunun yakından tanıdığı ve sık sık haberlere konu olan bazı isimleri kısaltarak kullanan Türkdoğan, “Aynı resim her yere servis edilmiş, sabah 06.30’da bu operasyonu bilen, müneccim gazetecilerin bekleyip çektiği resim... Ş.K. söz konusu olunca düşmansınız, mevzu M.Ş. olunca bir aradasınız. İşte budur Alanya birlikteliği, tebrikler bir kısım Alanya basını(!) Siz de haklısınız, elindeki kapitali dibine kadar kullananlarla, kullanamayanların savaşı bu!” ifadelerini kullandı.

“YARINA BIRAKIR, YANINA BIRAKMAZ”
Türkdoğan’ın paylaşımına MHP’nin eski milletvekillerinden Hüseyin Yıldız “Ülkücü hareket kendine yapılanları yarına bırakır, yanına bırakmaz. Kimse bunu unutmasın. Not alıyoruz.” yazarken Türkdoğan da “Allah’a şükür hafızamız yerinde vekilim, unutmayız” yanıtını verdi. Çok sayıda yorum ve beğeni alan paylaşımda Türkdoğan, “15 Temmuz 2016’da gömdüğümüz ruhun, kumpasların; 2020’de vücut bulmasına izin vermeyecek kadar, karşısında duracak kadar ülkücüyüz!” yorumunu da yaptı.