Türkdoğan: "Belediye koronavirüsle mücadele dönemini en iyi şekilde yönetti"

Türkdoğan: "Belediye koronavirüsle mücadele dönemini en iyi şekilde yönetti"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, koronavirüsle mücadele döneminde Alanya Belediyesi’nin sosyal, üretken belediyecilik anlayışına yakışır şekilde çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Koronavirüse karşı hükümetimiz, Sağlık Bakanlığımız, yerel yönetimlerimiz var güçleriyle mücadele etmekteler. Bu mücadele içerisinde yaşadığımız şehir olan Alanya’da da Alanya Belediyemiz bünyesindeki bütün birimlerimiz belediye başkanımız Adem Murat Yücel’in talimatları doğrultusunda bu süreçte en güzel hizmetleri vatandaşlarla buluşturdu. Koronavirüs tehdidinin ilk başladığı günlerden itibaren Alanya Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, her türlü hijyen ve temizlik çalışmasını eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yerine getirdi. Yine Alanya Belediyemiz hijyen koşulları oluşturmanın yanında vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde maske teminini gerçekleştirdi. Bununla birlikte de rutin belediye hizmetleri ve çalışmalarını da devam ettirmekte. Dolayısıyla yapılan hizmetlerden dolayı Alanya Belediyemizin her kademesinde çalışan personele, işçisinden memuruna, birim müdüründen belediye meclis üyesinden belediye başkanımıza kadar teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu kriz dönemini en güzel şekilde, partimizin sosyal, üretken belediyecilik anlayışına yaraşır şekilde bugüne kadar getirip yürüttüler. Önceki akşam da hepimizin bildiği gibi vatandaşımızın birlik ve beraberliğine vesile olan ve bunun yanında bir nebze de olsa moral bulmamıza sebep olacak şekilde Alanya Belediyemizin bütün hoparlörlerinden sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan’a ait ‘Türkiyem’ ve ‘Memleketim’ parçaları çalınmak suretiyle vatandaşlarımız son derece mutlu oldu. Fakat bir meclis üyemizin çıkıp ‘Türkiyem’ parçası ile ilgili talihsiz bir açıklamada bulunması bizleri ziyadesiyle üzdü. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine bütün yurdumuzu kucaklayan ‘Ay yıldızına ölürüm Türkiyem’ diyen bu parçanın rahatsızlık vereceği ne vardır ben bunu kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Bu şekilde bir düşünce ile bir yere varılamayacağını da ifade ediyorum. Türkiye Türklerindir, Ne mutlu Türküm diyene diyorum” dedi.

“BU YAKLAŞIMI KABUL ETMİYORUZ”
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ı da eleştiren Türkdoğan, ”Bunun yanında geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı’nın yaptığı açıklamanın bir bölümünden sonra 4 kere merkezi hükümet diye arka arkaya sıralaması bizleri üzmüştür. Türkiye’de bir tane hükümet vardır. Yerel hükümet yoktur. Eyalet sistemi yoktur. Merkezi hükümet diye bir anlayışı, yaklaşımı bizler kabul etmiyoruz” diye konuştu. 

“HİÇBİR TERÖRİSTE CEZA İNDİRİMİ GELMEYECEK”
MHP meclis grubunun TBMM’de İnfaz Yasası’ndaki değişikliğin yapılmasıyla ilgili görüşmelerine devam ettiğini hatırlayan Türkdoğan, “Bu görüşmeler kapsamında da terör örgütünün kontrolündeki HDP ile birlikte hareket eden Millet İttifakı’na mensup partiler maalesef yoklama aldırmak, her türlü zorluğu çıkarmak suretiyle infaz yasasındaki değişikliği engellemeye çalıştılar. Bu davranışlarının doğru olmadığını ifade ediyorum. HDP ve buna destek olan siyasi partilerin beklentileri terör örgütlerinin de af kapsamına, infaz yasası indirimi kapsamına alınması. Bizler de MHP olarak ifade ediyoruz ki her türlü teröristin olması gereken yer cezaevleridir, zindanlardır, kodeslerdir. Liderimiz Devlet Bahçeli, MHP, TBMM’de olduğu müddetçe asla ve kat’a hiçbir teröriste ceza indirimi ve af gelmeyecektir” ifadelerini kullandı. Türkdoğan konuşmasının sonunda Koronavirüsle mücadele eden sağlık personeli, emniyet teşkilatı mensupları ile devletim kurumlarına teşekkür etti.