Toklu, Çalışmalarımıza Hız Verdik

Toklu, Çalışmalarımıza Hız Verdik
AGC Yönetimi ve basın mensuplarıyla bir araya gelen AKP İlçe Başkan Adayı Toklu, “Tüm Alanya’yı kucaklayan bir liste oluşturup, Alanya’ya değer katacak projeler üreteceğiz” dedi..

AK Parti Alanya İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimiyle yemekte bir araya geldi. AGC Bistro Cafe'deki yemeğe İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, AKP Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ile partililer ve basın mensupları katıldı. Yenilen yemeğin ardından konuşan, AGC Başkanı Dim, “Kendisi AKP Genel Başkanı tarafından tek aday olarak gösterildi. Kendisi Alanya tarihinde en genç başkan olarak adını yazdıracak. Alanya ilçe başkanı olmak önemli. Belki muhalefet partisi başkanı için söyleyemeyiz ama iktidar partisi vatandaşları direkt ilgilendiriyor" dedi. 

'TEMENNİMİZ PROJE GELMESİ’

Toklu da, "Çalışmalarımıza hız verdik. 2 binin üzerinde partili ve partide daha önce görev yapan partililerle bir araya geldi. 2 Aralık'taki genel kurulda güzel bir liste çıkaracağız. Farklı kesimden yönetim kurulu üyeleriyle çalışmak istiyoruz. Temennimiz Alanya'da bir projeyi nasıl getiririz. 

'SON GÜNE KADAR SÜRECEK’

10 günde partililerle istişare yaptık. Liste çalışmaları devam ediyor. Son güne kadar liste çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

'PROJELERE ODAKLANACAĞIZ’

'Fitne fesat siyaseti yapmayacağız' sözleri de hatırlatılan Toklu, "Bu sözlerle hiçbir yere mesaj göndermedik. Alanya'yı ve partiyi kapsayan bir siyaset yapacağız. Bu sözlerimiz bizden önceki siyasetçilerin fitne siyaseti yaptıklarıyla ilgili değil. Daha önceki partililerin tecrübelerinden de yararlanarak Alanya'yı kucaklayacağız. Biz sadece projelerimizle uğraşacağız" dedi.