Tarkan Akıllı Müracaatını Yaptı

Tarkan Akıllı Müracaatını Yaptı
MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Tarkan Akıllı, 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için MHP Genel Merkezine giderek müracaatını yaptı..

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı, MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı oldu. MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Tarkan Akıllı, 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için MHP Genel Merkezine giderek müracaatını yaptı. Tarkan Akıllı müracaatının ardından şunları söyledi; "Allah Utandırmasın, Yar ve Yardımcımız Olsun. Cumhur İttifakı ''Millet Aklı'' Tarkan AKILLI"

Peki, Tarkan Akıllı kimdir? Tarkan Akıllı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tarkan Akıllı..

Tarkan Akıllı kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Tarkan Akıllı MHP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Tarkan Akıllı, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1969 yılında Manavgat’ta doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Manavgat’ta tamamladım. 1986 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine girerek 1991 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum. Özel sektör deneyimimden sonra 1992 yılında  Ankara  Keçiören Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde görev aldım. 1994 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nün Yüksek Lisans programına katılarak Beton Yolların Tasarımı ve Türkiye’de Uygulanabilirliği konusu üzerine tez hazırlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi unvanını aldım. 1994-1999 yılları arasında Ilıca Belediyesinde İmar ve Fen işleri Müdürlüğü yaptım. 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde partimizin ılıca belediye başkan adayı oldum. 2005-2009 yılları arasında MATSO Meclis Üyeliği yaptım. Partimizin Manavgat ilçe teşkilatında iki kez kurucu yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. İngilizce biliyorum. Evli ve İki çocuk babasıyım."