Sosyal Medya'dan Veda Mesajı

Sosyal Medya'dan Veda Mesajı
Alanya Ülkü Ocakları Başkanlık görevini Abil Gündoğdu'ya teslim eden eski başkan Erhan Çınar sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı.
Çınar yazısında; "Yaklaşık 4 yıldır yürütmekte olduğum Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığını, Ülkü Ocağı sancağına hiçbir leke sürdürmeden devretmiş olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.
Başta genel başkanım Olcay Kılavuz beyefendi olmak üzere, il Ocak Başkanlarıma, Çok değerli yöneticilerime, Ortaöğretim teşkilatımızın ve üniversite teşkilatımızın bir birinden kıymetli başkanlarına ve gençlerine, ocak başkanlığım sürecinde görevini layıkıyla yerine getiren eski Üniversite ve Ortaöğretim başkanlarına ve yönetimlerine, hertürlü destekleri ile bizlerin yanında olan belediye başkanımıza ve belediye kadrosundaki bütün personellerine, Görsel ve yazılı basının kıymetli temsilcilerine, Alanya'daki Milliyetçi-Ülkücü camiamızın birbirinden değerli şahsiyetlerine, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim. Allah hepinizden razı olsun. Haklarınızı Helal Ediniz. Alanya Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Abil Gündoğdu'ya başarılar dilerim, her zaman ocak başkanımızın yanında olacağım" ifadelerini kullandı.