Şimşek Gövde Gösterisi Yapacak

Şimşek Gövde Gösterisi Yapacak
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adaylarından Duran Şimşek seçim ofisini bugün açıyor.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adaylarından Duran Şimşek seçim ofisini bugün açıyor. 
13 Ocak'ta yapılacak olan oda seçimlerine az bir süre kalması ardından, Oda Başkan Adayı Duran Şimşek ve ekibi, bugün 25 metrelik yol üzerinde bulunan seçim ofislerinin açılış duasına yoğun katılım ile gerçekleştirmeyi planlıyorlar. 
Daha açılışı yapılmadan akşam mesai sonrası esnafın akınına uğrayan Duran Şimşek'in seçim ofisi, seçimler öncesi Şimşek ve ekibinin yüzlerini güldürüyor. Oda başkan adaylığını açıkladığından beri, mütevazi tavrı, gülen yüzü ve esnafın en çok takdirini toplayan özelliği olarak adaylar arasıda ki polemiklerden uzak duruşu, işine ve yapacakları projelere odaklanması seçim sandıklarınada yansıyacağı görülüyor. 
Bugün açılışı gerçekleştirilecek olan seçim ofisinde Duran Şimşek'in adeta gövde gösterisi yaparak seçimlerde en iddalı aday olduğunu bir kez daha gösterecek. 
Duran Şimşek seçim ofisinin açılış davetinde bulunarak, "Çalışmalarımıza yön vereceimiz, esnaflarımıza projelerimizi anlatacağımız, ağırlayacağımız seçim ofisimizin açılış duasına, sevgili esnaf arkadaşlarım dostlarım herkezi bekliyoruz." diye konuştu. 
Seçim ofisini açılışı dualar eşliğinde, Bugün saat: 15:00'da , 25 metrelik yol üzerinde Saray  Mah. Yunus Emre Cad. Huriler Sk. (Hal Kavşağı Baysal Giyim Karşısı) adresinde gerçekleştirilecek.