Nazmi Zavlak: "Kazanan Kadınlarımız Olsun"

Nazmi Zavlak: "Kazanan Kadınlarımız Olsun"
CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, bugün Antalya'da gerçekleşen CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı'nın belirlendiği kongreye katılarak, "Sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun kazanan kadınlarımız olsun" dedi.

CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, bugün Antalya Kültür Merkezinde düzenlenen CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katıldı. İki adaylı geçen yarışta mevcut başkan Nilüfer Deveci, mavi listeyle seçimlere katılırken, diğer başkan adayı Suzan Şimşek, beyaz listeyle katıldı. CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, adaylara başarılar dileyerek şu açıklamada bulundu; "14. Olağan İl Kadın Kolları seçiminde iki adayın yarıştığı ve her iki adayın listesinde Alanya’dan İl Yönetim Kurulu adayı olan Nefise Develioğlu ve Gülnur Erbudak Ağca’ya başarılar dilerim. Alanya ilçe Kadın Kolları Başkanımız Didem Karagöz ve oy kullanmak için gelen üyelerimize eşlik ederek onların yanında olduk. Sandıktan çıkacak olan sonuç ne olursa olsun kazanan kadınlarımız olsun."

BAŞKAN YENİDEN DEVECİ OLDU

Oyların sayılmasının ardından tamamlanan kongre sonrası ise Nilüfer Deveci yeniden CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı seçildi.