Mustafa Türkdoğan’dan istifacılara sert yanıt

Mustafa Türkdoğan’dan istifacılara sert yanıt
Alanya Belediyesi’nin şirketinde muhalefet olarak yer almadıkları için diğer şirketten de istifa eden Millet İttifakı ortaklarına yanıt bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclisi’nin ardından MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’dan geldi.

Alanya Belediye Meclisi’nin Ocak ayı meclisinde Alaiye Su İçecek LTD. ŞTİ’de muhalefet grubundan da temsilcisi bulunması önerileri sonuçsuz kalan Millet İttifakı meclis üyeleri CHP’li Erkan Demirci ve İYİ Partili Didem Dim Özaltın, “Burada da olmamıza gerek yok” diyerek ALKENT Kentsel Dönüşüm AŞ’deki yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etmişlerdi. CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir şirketinde muhalefetten temsilcinin olmamasına rağmen Millet İttifakı’nın bu şekilde tepki göstermesine bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclisi’nin ardından MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’dan yanıt geldi. 

BÜYÜKŞEHİR’DE CUMHUR İTTİFAKI İLE OYBİRLİĞİ
Türkdoğan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün gerçekleştirilen devam toplantısında Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan EKDAĞ A.Ş.’nin 15 milyon TL’lik sermaye arttırma talebi, Büyükşehir’e ait şirket içerisinde Cumhur İttifakı bünyesinden hiçbir üyenin bulunmamasına rağmen, siyasi etik ve belediye hizmetlerinin önünü açmanın gereği olarak, MHP ve Cumhur İttifakı ortağı AK Parti meclis üyelerinin desteği ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildiğini ve bu kararla birlikte şirket sermayesinin 14 milyon TL’den 29 milyon TL’ye çıktığını aktardı. 

SORGULAYIP İBRET ALSINLAR
Alanya Belediyesi’nin CHP’li ve İYİ Partili meclis üyelerinin Alaiye Su İçecek LTD ŞTİ.’nin sermaye artırımı talebine olumsuz yanıt verip önerileri kabul görmediği için ALKENT Kentsel Dönüşüm AŞ. Yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etmelerini hatırlatan Türkdoğan, “Bizim için siyaset, ‘önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ anlayışı ile Alanyamıza, Antalyamıza ve ülkemize koşulsuz şartsız hizmet etmektir. Kendi çıkar, rant ve menfaatleri uğruna şehrimizi dizayn etmek isteyen, ‘üretim fazlası akıldanelerinin’ verdiği akıl ve taktiklerle istifa eden meclis üyelerini, Cumhur İttifakı bünyesinde MHP ve Ak Partili meclis üyelerimizin, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketin sermaye arttırma talebine koşulsuz destek vermelerini sorgulamalarını diliyor, ibret almalarını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.