Mustafa Tuna, Asansör Sektörüyle Bir Araya Geldi

Mustafa Tuna, Asansör Sektörüyle Bir Araya Geldi
ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, Alanya’daki asansör sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Alanya Belediyesi, ALAD ve ALTSO işbirliğiyle yapacakları birden çok proje ve dayanışmayla sektörün sorunlarını en aza indireceklerini belirtti.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna, Ahbab Restoran’da Alanya Asansörcüler Derneği (ALAD) Başkanı Raşit Demir, yönetim kurulu, dernek üyeleri ve ALTSO’ya kayıtlı asansörcülerle bir araya geldi. ALAD’ın organize ettiği toplantı öncesi ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, katılımcılarla tek tek tokalaştı.  

ASANSÖR SEKTÖRÜ DİNAMİK TUTULACAK
Alanya’nın gelişimi için asansör sektörünün çok önemli olduğunu belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Asansör sektörüne hak ettiği değer bir türlü verilmiyor. Hâlbuki şehirleşen Alanya ve inşaat sektöründe asansörcüler hep dinamik tutulmak zorunda. Firmaların yatırım kararı alabilmesi için önünü görmesi gerekiyor. Çok sayıda otelin bulunduğu Alanya’da asansörcülere vereceğimiz destekle işgücü ve iş yapabilirlik potansiyelini arttırmak istiyoruz” dedi.


ÜÇLÜ VE GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ
İnsan hayatının her alanında asansöre rastlanabildiğini ancak sektörün önemine dikkat edilmediğini belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Sektörün birçok sorunu var. Biliyorum; çünkü ben de bu sektörün içinden geliyorum. Alanya Belediyesi, Alanya Asansörcüler Derneği ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle birçok proje yapacağız. Bu üçlü dayanışmayla sektörün sorunlarını en aza indireceğiz” ifadesini kullandı.

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ
Sorunların çözüme kavuşmasında ilgili bakanlığa yetkili kişilerle beraber gideceklerini söyleyen Tuna, “Alanya’da sorun olan bazı konular, başka bölgelerde çözüme kavuşmuş. Projelerimizin yanında, o konuların nasıl çözüme kavuştuğunu ele alacağız. İlgili ve sorun çözecek mercilere, emsallerle çözüm önerileriyle birlikte gideceğiz. Global düşünüp, yerele uygulayacağız” diye konuştu.

SAMİMİ VE İÇTEN KONUŞMAYA TEŞEKKÜR
Alanya Asansörcüler Derneği (ALAD) Başkanı Raşit Demir ise toplantıdaki samimi ve içten konuşması için ALTSO Başkan adayı Tuna’ya teşekkür etti. Sektörü sorunlarının karşılıklı istişare edildiği toplantı sonrası katılımcılar ve ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.