Muhtarlardan Ankara Çıkarması

Muhtarlardan Ankara Çıkarması
Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, 40 muhtarla beraber Ankara'da T.B.M.M'de toplantılara katıldı, Alanya için isteklerini talep etti, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde 40 muhtarla beraber Ankara çıkarması yapan Mahmutlar Mahalle muhtarı Ahmet Top, gerçekleşen gezi ile ilgili izlenimlerini anlattı. Ahmet Top açıklamasında; "Dün Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AKP Antalya Milletvekili sayın Aydın Köse ve Uslu Genç ile toplam 40 muhtar mecliste gerçekleştirilen toplantıda buluştuk. Ayrıca yine CHP milletvekili sayın Çetin Osman Budak ile Nefi Kara ile de buluştuk. Dışişleri Bakanımızın Başdanışmanı ile AKP Antalya Milletvekilimiz sayın Sena Nur Çelik'in danışmalanlarınında hazır bulunduğu toplantıda ben söz aldım. Alanya, Gazipaşa Havalimanı'ndan İzmir ve Kıbrıs seferlerinin acil başlatılmasını istedim. Yine feribot için Alanya-Kıbrıs, Alanya-Kemer ve Kaş, Anamur seferlerinin başlatılmasını istedim. Mahmutlar mahallesinde noter olmaması nedeni ile noterin gelmesi sürecinin hızlandırılmasını istedim. 

Tüm AKP, CHP vekil ve danışmanları söz verdiler, uğraş vereceklerini belirttiler. Noterin Mahmutlara gelmesinden, Gazipaşa'dan İzmir, Kıbrıs uçak seferleri ve Kıbrıs-Alanya, Alanya-Kemer, Kaş, Anamur feribot seferlerinin başlatılması gibi bir çok konuda uğraşacaklarına dair 6 vekil ve 2 vekilimizin danışmanlarından 40 muhtar önünde söz aldık.

Ayrıca sayın THK Alnya Başkanı Emine Keyaoğlu öncülüğünde Ankara'da THK Anıtkabir ve Meclis gezilerimizi yaptık. Dönüşte sayın Deniz Baykalı'da hastanede ziyarette bulunduk. Ziyaretlerimizde bizi karşılayan, ilgilenen tüm vekillerimize, danışmanlarımıza, sayın Deniz Baykal'ın kızına, CHP vekillerine tek tek teşekkür ederim. Geziyi düzenleyen sayın Emine Keyaoğluna ve otobüsü tahsis eden sayın Hüseyin Güney ve Menderes Türel'e çok teşekkür ederim.

Ayrıca Aziz Atamızın ölümünün 79. yılında saygı özlemle anıyorum. Fikirleri ölmez devrimlerinin sonsuza kadar bekçisiyiz."dedi.