Mhp’den Eğitim Ve Öğretime Tam Destek

Mhp’den Eğitim Ve Öğretime Tam Destek
MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, yaptığı basın açıklamasıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, yaptığı basın açıklamasıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

TÜRK MİLLETİ, ÖĞRETMENLER SAYESİNDE GELECEĞE YÜRÜYOR

MHP Antalya Milletvekili Yurdakul, “Milletvekili olmadan önce Öğretim Üyesi bir Hekim olarak yüzlerce öğrencimize eğitim vererek mezun ettim. Dolayısıyla öğretmenlik nedir biliyorum ve öğretmenlerimizin hislerini paylaşabiliyorum. Öğretmenlik ve Öğretmenler benim nazarımda ve camiamızda her zaman müstesna bir yere sahip olmuştur. Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sözleriyle ifade edersem; “Öğretmen; Kör karanlıkların ışığı, kurumuş vicdanların ilacıdır. Öğretmen, cehaletin ve ön yargıların amansız düşmanıdır. Öğretmen her an hatırlanması, her zaman saygı duyulması gereken bir emanet ve haysiyetin adıdır.” İşte bu nedenle geleceğe yürüyen Türk Milleti daima öğretmenlere ihtiyaç duyacaktır” dedi.

MHP’DEN EĞİTİM VE ÖĞRETİME TAM DESTEK

MHP’li Yurdakul, partisinin eğitim ve öğretim hayatına verdiği önemi açıklayarak; “Milliyetçi-Ülkücü camia, kurulduğu günden bu yana her bir mensubunun ve Türk Milletinin tamamının çağdaş eğitim ve öğretim hayatına katılmasını teşvik etmiş ve desteklemiştir. Bugün teşkilatlarımızda görev alan birçok mensubumuz Genel Başkanımızın işaret ettiği gibi eğitime önem vermektedir. İşte bu nedenle, daha iyi bir eğitim sayesinde Türk Milletinin refahını ve huzurunu artırabileceğimize olan inançla tüm Öğretmenlerimizin ve Akademisyenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.