MHP yönetimi afet bölgesindeydi

MHP yönetimi afet bölgesindeydi
MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya’nın batı ilçelerinde önceki gün meydana gelen afette zarar gören ilçeleri ve vatandaşları ziyaret etti.
 Kumluca, Mavikent, Finike ve Turunçova bölgelerinde yaşanan afet yerlerini ziyaret eden MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, afet yaşanan tüm bölgeleri, muhtarları, çiftçileri ve vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Her daim bölge halkının yanında olacaklarını belirten Aksoy, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bölgenin geniş bir raporunu hazırlayıp sunacağız. Çiftçimizin mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi için parti olarak ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Tek tesellinin yaşanan afette can kaybı yaşanmaması olduğunu dile getiren Aksoy, “Finike, Kumluca ve Demre ilçelerinde oluşan hortum, bölgede geniş çaplı hasara yol açtı. Toplam 38 vatandaşımız çeşitli yerlerinden yaralanmış ve tedavileri aynı gün yapılmıştır.  Bölgede çok sayıda tarım alanı, sera ve yerleşim yeri zarar görürken, ağaçlar devrildi, elektrik hatlarının kopması sonucu enerji kesintisi meydana gelmiş vatandaşlarımız büyük zarar görmüştür” şeklinde konuştu.
 Son yılların en büyük afetinin bu bölgede yaşandığını belirten Aksoy, “Vatandaşlarımız çok büyük bir felaketin eşiğinden dönmüştür. Mal kaybı yitirilen emek çok fazladır. Çiftçimizin bu zararı en kısa sürede giderilmelidir. Tarım alanlarında evlerde çok büyük hasanlar vardır. Bu yaraların en kısa sürede sarılıp bölge halkının moralinin düzeltilecektir” diye konuştu.