MHP'li Yurdakul'da Düğüne Katılacak

MHP'li Yurdakul'da Düğüne Katılacak
Bu akşam Gold City Otelde gerçekleşecek olan düğün törenine MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul'da katılacak.

MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, TBMM'deki yasama çalışmalarının ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinin ardından Antalya'da vatandaşlarla buluştu.

Saat: 08:00'da Antalya'nın Toros dağlarından köylü vatandaşları ziyaret ederek güne başlayan MHP'li Yurdakul, Döşemealtı'nda bulunan bir akaryakıt istasyonundaki müşterilerle hayat pahalılığı ve ekonomi üzerine istişare etti.


Dövizdeki dalgalanma nedeniyle büyük zamlara maruz kalan akaryakıt fiyatlarının, MHP iktidarında vatandaşın bütçesine uygun bir hale getirileceğini ifade eden Yurdakul;"Pompa fiyatlarının içindeki en büyük kalem vergi, ekonomik hayatı canlandırmak ve vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayabilmek için akaryakıttaki gibi dolaylı vergilerin azaltılması şart. Biz MHP olarak bu ve benzeri politikaları beyannamelerimizde kamuoyuna sunduk. Türk Milleti, kendisi için çalışacak bir iktidara hasret. İnşallah Türk Milleti lehine proje ve politikalarımızı gerçekleştirme fırsatını bekliyoruz" dedi.


Gün boyu doğusundan batısına Antalya'da bulunacak olan Yurdakul, akşam saatlerinde MHP Alanya ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın evlilik törenine katılacak.