MHP Kadın Kolları'ndan Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret

MHP Kadın Kolları'ndan Kaymakam Tanrıseven'e Ziyaret
MHP Alanya İlçe Kadın Kolları görevini devralan Sevim Gülüm Bulut ve MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

TANRISEVEN “KADINLARIN SİYASET YAPMASI DEMOKRASİMİZİN ZENGİNLİKLERİNDENDİR”
Geçtiğimiz günlerde MHP Alanya İlçe Kadın Kolları görevini devralan Sevim Gülüm Bulut ve MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
Yapacakları faaliyetler hakkında Kaymakam Tanrıseven’e bilgi veren Başkan Bulut, “Ziyaretimizde bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyoruz. 22 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Ülkemizin girdiği bu zor süreçte bayanlar olarak bizlere çok büyük görevler düşmektedir. Bunun bilinciyle çıktığımız bu kutsal yolda desteklerini esirgemeyen, başta Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYA’MIZ İÇİN ORTAK PLATFORMLARDA MÜCADELE ETMELİYİZ”
Hayırlı olsun dilekleri ile sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Kadınların siyaset yapması demokrasimizin zenginliklerindendir. Kadınlar ülkemizin yönetimine güç katmaktadır. Kadınlarımızın siyasete katılması bizi mutlu eder. Siyasette son yıllarda kadınlarımız daha aktif. Bu siyasete renk veriyor. Umarım sizler, siyasi görüşü ne olursa olsun, kimseyi ötelemeden, millet için memleket için Alanya’mız için ortak platformlarda mücadele edersiniz diye ümit ediyorum” dedi.
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Sevim Gülüm Bulut başkanlığında görevi devralan MHP Alanya İlçe Kadın Kolları Yönetimini tebrik ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.