MHP İl Başkanı Durgun: "Böcek'i zam konusunda eleştiriyoruz"

MHP İl Başkanı Durgun: "Böcek'i zam konusunda eleştiriyoruz"
MHP İl Başkanı Hilmi Durgun Alanya’da konuştu. Durgun yeni kurulması planlanan partilere MHP’den geçiş olmayacağını söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ‘su ve toplu taşımada zam yapmayacağım demesine rağmen yaptığı zamlar noktasında eleştiriyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ve Yönetim Kurulu üyeleri Teşkilat ziyaretleri kapsamında bugün saat 14.00’da MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23’ncü dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Başkanı Hilmi Durgun partililerle istişare etti. Toplantı da açılış konuşmasını MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yaptı. Türkdoğan ilçe teşkilatı olarak Alanya’da yaptıklarını çalışmalardan bahsetti.

‘2023 VİZYONUNA DOĞRU İLERLİYORUZ’
Basın mensuplarına ziyaretle ilgili değerlendirme yapan MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ise,  “Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü olması, büyük olması, muktedir olması demek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlü olması demektir. Türk Devleti’nin ve Türk Milleti’nin güçlü olması demektir. Partimize mensup tüm dava arkadaşlarımızı tüzüğümüzde yazan tüzüğümüzde emredilen hususlar üzerinde etkin, verimli ve başarılı bir şekilde çalışma koşuluyla fayda ve katkı sağlaması gerekmektedir. Kendi içimizdeki bazı kırgınlıklar, kızgınlıklar geçmişe dair kısıntılar var ise bunların tamamının üzeri çizilerek önümüze bakmamız gerekiyor. Genel Başkanımızın 1991 yılında işaret ettiği 2023 vizyonuna doğru ilerlemekteyiz.” diye konuştu.

‘BAŞKAN BÖCEK’İ SU VE ULAŞIM ZAMMI KONUSUNDA ELEŞTİRİYORUZ’
Bir basın mensubunun 31 Mart öncesi ve sonrasında Antalya’da hizmet anlamında neyi gözlemlediğiyle ilgili sorusuna cevap veren İl Başkanı Durgun,” Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek beyefendinin seçimden önce vaatleri vardı. Kısa, orta ve uzun vadeli vaatleri var. Kendisinin vaatleri ve yaptıklarını yada yapmadıklarını daha sonra elimize alıp değerlendireceğiz. Lakin son dönemde özellikle su ve toplu taşımada zam yapmayacağım demesine rağmen yaptığı zamlar noktasında da Sayın Böcek’i bu hususta eleştiriyoruz.

‘MHP’DEN OY GEÇİŞİ OLMAZ’
Yeni kurulması beklenen 2 partinin MHP ve Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti’den oy götürüsü yapıp yapmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Durgun, “Ben Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak, MHP’den bir oy geçişi olacağını kesinlikle inanmıyorum. Özellikle son 4 seçimde yaptığı anketlerde seçim sonuçlarını küçük sapmalarda tahmin eden güvenilir bir anket firmasının son yaptığı ankette de MHP’nin oyunun yüzde 15.7 çıktığını da sizler aracılığıyla ifade edeyim” dedi.

YÜCEL’İ MAKAMINDA ZİYARET
Toplantının ardından İl Başkanı Hilmi Durgun ve beraberindeki heyet Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i de makamında ziyaret ederek istişare etti.