MHP'den Örnek Davranış

MHP'den Örnek Davranış
MHP'den Örnek Davranış.. MHP Alanya İlçe Teşkilatı Alanya'da herkesin duyarlı olması gereken bir konuda yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzattı.
MHP Alanya İlçe Teşkilatından herkese örnek olacak davranış.
MHP Alanya Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa SÜNBÜL, Kerim ÜNLÜ ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut Alanya'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla topladıkları giyim malzemelerini Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Gönül Pınarı ekiplerine teslim etti. Alanya Belediyesi Gönül Pınarı ekipleri ise malzemelerin ihtiyaç sahiplerine Ulaştırılmak üzere teslim edileceğini söylediler. MHP Alanya İlçe Teşkilatı bu tip sosyal projelere sürekli destek olacaklarını, Halkımızında bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Alanya'mızda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız mevcut. Bizlerde MHP İlçe Teşkilatı olarak bu vatandaşlarımıza bir nebzede olsun destek olmak amacıyla hem İlçe Teşkilatımız hem de Kadın Kollarımızın öncülüğünde topladığımız malzemeleri Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönül Pınarı'na teslim ettik. Ben bizlere bu konuda destek veren gerek Yönetim kurulu üyelerine, gerek Kadın Kollarımızın gerekse de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu tip sosyal projelere sürekli destek vermeleri konusunda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.