MHP Alanya Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Alanya Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi 25.Metrelik yol üzeri ve yayla yolunda esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı.
Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi 25.Metrelik yol üzeri ve yayla yolunda esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Esnaf vatandaşlara “Cumhur İttifakının önemini ”ve “Ülkenin beka sorununu ve Devlet Bahçeli’nin
Milli Duruşu” hakkında bilgiler verildi. Vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde “Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye desteklerini istediler.
Ziyaretler sonrası konuşan İlçe Başkanı Türkdoğan "Milletvekili aday adaylarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle 25 Metreli yol üzerinde ve yayla yolunda esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. 24 Haziran Seçimlerinde Cumhur İttifakı'na ve partimiz MHP'ye desteklerini istedik. Ülkemizin Beka sorununu ve Liderimiz Devlet Bahçeli'nin görüşlerini paylaştık. Alanya halkı' Cumhur İttifakı'' 'Milletin Aklı' diyor... "dedi.