Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Müjde Var

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Müjde Var
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'nın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan Alanya Adliye Binasına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleriyle ek bina geliyor.
Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Alanya'nın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan Adliye Binasına ek bina geleceğini belirtti. Mevcut Adalet Sarayı, artan dava dosyaları, yeni açılan mahkemeler ve hâkim savcı atamalarıyla fiziki olarak yetersiz hale gelmeye başlayan bina, ek bina ile desteklenerek mevcut kapasitesi arttırılacak. 

12 ARALIK'TA İLK İHALE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Alanya’nın hızla büyümesine devam ettiğini belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gelişmelerle ilgili şu bilgileri verdi, ”Alanya’mızın nüfusu her geçen gün giderek artmaya devam ediyor. İlçemizin ihtiyaçları da bununla beraber doğal olarak artıyor. İlçe adalet sarayımızda şuan ki haliyle Alanya’mızın yükünü taşımakta yetersiz hale geldi. Bununla ilgili sorunları, talepleri değerlendirerek adliye binamıza ek bina için girişimlerimizi yaptık. Sonunda ek binamız için sevindirici haberi hemşerilerimizle paylaşıyoruz. 12 Aralık'ta ihale gerçekleşecek ve Alanyalı hemşerilerim daha iyi şartlarda hizmet almaya devam edecek ” dedi.