Malkara Muhtarları Kaymakam Tanrıseven'i Ziyaret Etti

Malkara Muhtarları Kaymakam Tanrıseven'i Ziyaret Etti
Malkara Mahalle Muhtarları ve Malkara Belediye Başkan Yardımcıları, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

“MUHTARLAR ALANYA’YI BEĞENDİ”
Malkara Mahalle Muhtarları ve Malkara Belediye Başkan Yardımcıları, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.
Tekirdağ İli Malkara İlçesine bağlı 30 (otuz) mahalle muhtarı Türk Hava Kurumu Malkara Şube Saymanı Üzeyir Kocakır’ın organizesinde Alanya’ya gezi düzenledi. Malkara Belediye Başkanlığı ve Türk Hava Kurumu Malkara Şube Başkanlığı’nın maddi destek verdiği 2 günlük Alanya programı içerisinde resmi temaslarda da bulunan muhtarlar, Kaymakam Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

“ALANYA’DAN MEMNUN KALDIK”
Organizesini yapan Türk Hava Kurumu Malkara Şube Saymanı Üzeyir Kocakır ve Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Betin Cömert ve Celal Yılmaz, düzenledikleri gezi ve Malkara ilçesi hakkında Kaymakam Tanrıseven’e bilgi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Betin Cömert, “Muhtarlarımız; tarihi, turistik, kültürel çalışmalarını kapsayan gezi programı içersinde bu güne kadar gidemedikleri bölgeleri gezip, gördüler. Geziden çok memnun kaldılar. Bu tür geziler gidilen yerlerdeki etkinlikleri, tarihi ve kültürel mirasları ve çeşitli çalışmaları yerinde görmelerini sağlıyor. 52 bin nüfuslu Malkara ilçemiz devamlı gelişmekte olan bir ilçe. 77 muhtarlığımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz. Bizleri misafir eden Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “YURDUN DEĞİŞİK YERLERİNDEN GELEN HEYETLERİN ZİYARETLERİ MUTLU EDİYOR”
Misafirleriyle yakından ilgilenen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Yurdun değişik yerlerinden heyetlerin bizleri ziyaret etmesi oldukça mutlu ediyor. Alanya, doğası, tarihi ve kültürü ile eşsiz bir yer. Alanya’ya gezilecek bir zamanda geldiğinizi söyleyebilirim. Hava ve deniz sıcaklığı tam istenildiği seviyede. Sizleri Alanya’da misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz” dedi.