Korkunun Ecele Faydası Yok

Korkunun Ecele Faydası Yok
Pazarcılar Odası'nda Genel kurul için geri sayım devam ediyor. Yaklaşan Genel kurul öncesi aday olacağı konuşulan Bekir Akış'ın ortaya attığı iddialara Mevcut Oda Başkanı Hasan Yiğit'ten cevap gecikmedi..

Pazarcılar Odası'nda Genel kurul için geri sayım devam ediyor. Alanya Pazarcılar Odası Genel Kurulu, 11 Şubat 2018 tarihinde Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılacak. Genel kurula Mevcut Oda Başkanı Hasan Yiğit ve Bekir Akış aday olarak katılıyor. İki başkan arasında geçecek olan genel kurul öncesi Oda Genel Kurulu'nun yapılacağı Şoförler Odası Düğün Salonu'nda güvenlik zaafiyeti yaşanacağına dönük iddialar konuşuluyor. Yeniden Pazarcılar Odası Başkan Adayı olacağı söylenen Bekir Akış; "Şoförler Odası'nın kapasitesi yetersiz. Odamızın 1184 üyesi var. Bu üyeler salona sığmayacak ve güvenlik zaafiyeti oluşturabileceği gerekçesiyle Genel Kurulun Belediye Düğün Salonu'na alınmasını istiyoruz" diyerek Alanya İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.

Bekir Akış'ın bu sözlerine Mevcut Oda Başkanı Hasan Yiğit'ten cevap gecikmedi. Yiğit; "Pazarcılar Odası Genel Kurulu, Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılacak. Bugüne kadar Alanya’mızda Meslek Odaları'nın bazılarının kongresi Belediye Düğün Salonu'nda, bazılarının kongresi de Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılır. Biçim 1150 üyemiz var ve bu üyelerimiz Şoförler Odası Düğün Salonu'na da sığar. Henüz 4 yıl önce Bekir Akış döneminde bile Pazarcılar Odası Genel Kurulu, Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılıyorken bugün neden orası güvenlik zaafiyeti oluştursun. Ben devletimizin polisinin gerekli güvenlik önlemini alacağına inanıyorum. Pazarcılar Odası Başkanı olarak Genel Kurulumuzun kavgasız, gürültüsüz, birlik ve beraberlik içersinde yapılacağı konusunda da tüm üyelerime söz veriyorum. Biz kavgadan değil, birlik ve beraberlikten yanayız. Pazarcılar Odası Genel Kurulu, 11 Şubat'ta yapılacak ve tüm Türkiye'ye örnek teşkil edecektir. Kimse kongre salonundan korkmasın ama seçimi kaybedeceğini bilenler de şunu iyi bilmeli ki, korkunun ecele faydası yok" şeklinde konuştu.