Kaymakam Tanrıseven Vergi Dairesi Personellerini Kabul Etti

Kaymakam Tanrıseven Vergi Dairesi Personellerini Kabul Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, Mal Müdürü Salih Taşdemir ve Milli Emlak Müdürü Yakup Yıldız'ı makamında kabul etti.

22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan “Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Nakip Karakuş, Salih Taşdemir ve Yakup Yıldız, çelenk sunumunun ardından Alanya Kaymakamı Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, kutlama programı ve Alanya Vergi Dairesinin genel durumu hakkında Kaymakam Tanrıseven’i bilgilendirdi. Vergi Dairesi Müdürü Karakuş, çalışmalarında kendilerine verdikleri destekten dolayı Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN ''GÜLER YÜZLÜ OLALIM''

Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş’tan bilgiler alan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ''Amacımız kamu hizmetlerini uyumlu şekilde yürütmek. Vatandaşlardan vergi alırken güler yüzlü olarak, her konuda yardımcı olmamız gerekmektedir. Vergi alınmazsa ülke gelişimi olmaz. Ayrıca ilçemizde bulunan okulları da ziyaret ederek, öğrencilere vergi hakkında konferanslar vererek bilinçlendirmeliyiz. Öğrencileri vergi dairesinde misafir ederek Vergi Dairesi Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüklerinin iş ve işleyişleri hakkında aydınlatıcı bilgi vermeliyiz'' dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş’un aktardığı bilgilere göre Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta içerisinde gerek yerel televizyonlar, gerekse yerel basın organlarında vergi haftası ile ilgili açıklamalar ve basın bildirileri gibi çalışmalar bulunuyor.