Karadağ yönetim listesini açıkladı

Karadağ yönetim listesini açıkladı
CHP Alanya İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Coşkun Karadağ, ilçe yönetim kurulunu büyük oranda belirlediklerini söyledi ve yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı. Karadağ, genç ve kadın kotasını Alanya’da merkez, doğu ve batı ayrımını dikkate aldıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe kongresine 9 gün kala ilçe başkan adayı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu listesinin büyük oranda netleştiğini belirtti. Karadağ, yönetimde ki çekirdek kadro ile devam edeceklerini, çeşit nedenlerle görevden ayrılanların yerine ise genç ve kadın ağırlıklı isimlerden oluşan bir listenin şekilleneceğini ifade etti.

YÖNETİM KURULU LİSTEMİZ ŞEKİLLENDİ
Yaptığı açıklamada Karadağ, "390 delegeyi tespit ederek başladığımız kongre sürecince şuan delegelerle temaslarımız sürüyor. AKM’de 29 Aralık’ta kongremizi gerçekleştirmek için ilçe seçim kurulu ile yazışmalarımızı tamamladık. İl teşkilatımıza bildirdik ve duyurularımız da yaptık,  diğer aday arkadaşlarımızla birlikte bir coşku içerisinde seçimizi yapacağız. Delegelerimize projelerimizi anlatma imkanımız oluyor. Yeni bir yönetime talibiz, çekirdek kadromuzu koruyarak yeni bir oluşumla birlikte devam edeceğiz. Mevcut yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın bazıları haklı sebeplerinden dolayı yeni yönetimde yer alamayacak. Onların yerine yeni yönetime özellikle kadın ve genç arkadaşlarımızı entegre edeceğiz. Seçimlerimizi yapıp ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Çekirdek kadromuzdan Ali Hancı, Mustafa Aras, İrfan Akgün, Gülçin Güner, Halime Ceylan, Hüseyin Kaya arkadaşımızla devam edeceğiz. Bunun yanı yönetimimizde yer alacak yeni isimler arasında Haydar Uyar, Bengisu Yarı ve Anıl Toprak yer alacak. Müze Gezginci ve Mehmet Can Karagöz arkadaşlarımız ise ilde görev almayı planlıyorlar. Tabii ki mesleki kariyerlerinin de özellikle kırsal doğu ve batı merkez mahallelerimizde de temsil gücü olan 5-6 arkadaşımızla daha görüşme süreci içerisindeyiz. Geri kalan isimlerde de neredeyse netleşti. Bunun yanı sıra yine partimizin il delegelerini de tespit ettik. Alanya 50 kişi olarak temsil edilecek. Çok titiz bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Partimizde bu zamana kadarki görev yapmış emektarlarını il delegesi olarak tespit etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

'ALANYA'YA CEMEVİ KAZANDIRACAĞIZ' 
'Bu ay kongremizde bittiğinde tam 9 aylık bir görev  süremiz tamamlanmış olacak' diyen Karadağ, “Alanyamızda kendimize elbette başarılı adlediyoruz. Çok güzel işler yaptık iyi işlere imza attık. Bu sadece bizim yönetim kurulu arkadaşlarımızın maharetleri değil. Bir tanesi tüm Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyük bir ivme kazanarak siyasal iktidara çok yakın olduğu, ikincisi özellikle Büyükşehir belediyelerinde kazandığımız başarılar ve özellikle de Antalya’da sayın Muhittin Böcek’in kazandırılması ile beraber partimiz çok büyük bir ivme kazandı. Alanyamız da dünden bugüne görev yapan tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Eksiklerimizi biz hem süreç içerisinde anlatacağız hem de bu eksikleri nasıl gideriz çalışmalarımızı da anlatacağız. Kırsalda halkımıza ilgilenemedik dokunamadık. Kırsaldaki halkımıza nasıl yaklaşırız bunu düşüneceğiz, Ciddi çalışmalarımız var her ayın son Cuma günü halk toplantısı günü yapacağız. Özellikle Cuma olmasının sebebi pazar yerinin açılması. Alanyamızda bu zamana kadar belki eksik bıraktığımız birde Kültür Evi'nin yapılmasını sağlayacağız. Bu kültür evinin içerisinde mutlaka Bir Cemevi düşünüyoruz. Bunu yaparken de özellikle büyükşehir imkanlarından, buradaki yurttaşlarımızla birlikte görüşerek onların da katkısı ile birlikte Alanyamıza mutlaka mutlaka bunu kazandırmak istiyoruz”.

'ONKOLOJİ HASTANESİ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ' 
'Türkiye'de 30-35 iden daha büyük olan Alanya’da hala bir hastane eksiğimiz var' diyen Karadağ, “Bu hastanede özellikle kanser hastalarına çare bulacak Onkoloji Hastanesi eksikliği. Bu konuda yine dediğimiz gibi hem Büyükşehir imkanları hem de buradaki hayırseverler ve yatırımcılarla hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bir de büyükşehirin bizlere bir müjdesi olan kreşler var. Büyükşehir imkanları ile yapılabilmesi için yer bakılıyor. Alanya’da özellikle çalışanlarımız için, dar gelirli yurttaşlarımız için daha iyi bir eğitim verilmesi amacıyla  Alanya’da 2 kreş bunu  yanı sıra Mahmutlar Mahallesinde 1 kreş açılması için çalışıyoruz. Kırsalda hiç üyesi, olamayan mahallere yönelik üye çalışması yapacağız. Şimdiye kadar bir parti arşivi oluşturulmamış. Biz ilk çalışmasını yaptık, partimizde bu zamana kadar çok değerli büyüklerimizin kendi arşivlerinde var. Bunları bir araya getirerek bir parti arşive haline getirip bundan sonra yine partimizin yapılan bütün çalışmalarını bu arşive enjekte ederek büyümesini istiyoruz. Bunun da çalışmalarına başladık. Ayrıca sosyal ve kültürel bakımdan eksik gördüğüm olaylardan bir tanesi de partimiz kültürel ve sosyal olarak etkinliklerde biraz zayıf. Parti içerisinde çok değerli sanatçı arkadaşlarımız var. Onların hazırlamış oldukları bir takım gösteriler, tiyatro oyunlarını kırsaldan başlayarak merkezi kırsal mahallelerde gösterime sunacağız. Hem kırsalda hem de şehrimizde olaylara çok daha hız vereceğiz bilgilendirme çalışmalarımıza ve Kültürel çalışmalara hız vereceğiz” dedi.