Güney, Demirtaş Mahallelerini inceledi

Güney, Demirtaş Mahallelerini inceledi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Sapadere, Beldibi ve Başkaöy mahallelerinde incelemelerde bulundu. Sapadere’nin yolu genişletilecek..

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin ve Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ile birlikte Demirtaş Vadisi’ndeki gezisine Sapadere Mahallesi’nden başladı. Mahalle Muhtarı  Hasan Ünal, bölgesine yapılan çalışmalar için Güney’e teşekkür ederken,  Mahallenin 2,5 km uzunluğundaki yolunun genişletilmesi için talepte bulundu. Güney, muhtar ve mahalle sakinleriyle birlikte yolda incelemede bulundu ve genişletme çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Beldibi’nin yolundaki dere geçişlerine büz konacak.
Güney, ardından Beldibi Mahallesi’ne geçti. Mahalle Muhtarı Ali Çetin. Mahalle yolunda aşırı yağışlar nedeniyle bozulan dere yataklarındaki geçit noktalarını gösterdi ve büz konmasını istedi. Ardından mahalle cami ve lojmanı çevresinde yapılacak düzenleme ile ilgili talebini iletti. Güney, Pazartesi gününden itibaren ekiplerin bölgede çalışmaya başlayacağını kaydetti.

Başköy Mahallesini Fakırcalı’ya bağlayan yolun dere geçişine büyük büz konacak.
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney son olarak Başköy mahallesine geçti. Mahalle muhtarı Kerim Karav, bugüne kadar başta yol olmak üzere alt yapı konusunda  mahallemize Büyükşehir Belediyesi önemli yatırımlar yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şimdi kış aylarındaki heyelan ve su taşkınlarının yaşandığı Başköy Fakırcalı arasındaki yolun dere geçişine büyük bir büz konmasını istiyoruz “ dedi. Güney, en kısa sürede kırsal alan ekiplerimiz derede gerekli çalışmayı yapacak “ dedi. 

2018’in sonuna kadar kırsal mahallelerde tespit ettiğimiz tüm yatırımları tamamlayacağız.
Demirtaş Vadisi’nde bulunan üç mahalleye yaptığı geziyi değerlendiren Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Alanya Şube Müdürümüz daha önce bütün mahallelerimiz gezerek talepleri topladı. Bir kısmını şimdiye kadar tamamladık. Kalanları da önümüzdeki aylarda yapacağız. Bu yıl sonuna kadar kırsal mahallelerimizin bizden talep ettiği tüm hizmetleri tamamlamış olacağız. Yol, su ve sosyal hizmetlerimize öncelik veriyoruz. Demirtaş’ın üst kesimlerinde bulunan bu mahallelerimizin su taşkınları ve heyelan nedeniyle bozulan yollarına gerekli bakımları yapacağız “ dedi.