Gündem Değiştirmek İstiyorlar

Gündem Değiştirmek İstiyorlar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘diktatör bozuntusu’ diyen Kılıçdaroğlu’nun, Erdoğan'ı seven ve ona oy veren vatandaşlara yönelik ağır bir hakaret olduğunu dile getirerek suç duyurusunda bulunmaları hakkında," AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun gündem değiştirmek için kendisine vazife çıkarıyor" dedi.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasına karşılık tepkisini gösteren Takavut," Bir suç duyurusunda bulunacaklarsa güvenlik zafiyetinden dolayı suç duyurusunda bulunsunlar" dedi.

BUNLARIN HEPSİ GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN


Takavut, “Bunlar gündem değiştirmek istiyorlar. AK Parti İlçe Başkanı bir yerden kendisine vazife çıkarmak istiyor. Artık ortalık ateş gölüne çevrilmiş, her taraf yanmış tutuşmuş, Türkiye’nin kalbine Ankara’ya bıçak saplanmış. Bunlarla uğraşmak gerekirken sadece gündemi değiştirmek için suç duyurusunda bulunuyorlar. Bir suç duyurusunda bulunacaklarsa güvenlik zafiyetinden dolayı suç duyurusunda bulunsunlar. İnsanlarımız ölmüş, bu kadar duyarsızlık olur mu? Bunları ciddiye almıyoruz. Muhakkak takipsizlik kararı verilecek. O zaman konuşacağız” dedi.