Davutoğlu’nun yeni partisinde bir Alanyalı

Davutoğlu’nun yeni partisinde bir Alanyalı
Davutoğlu’nun yeni kurduğu Gelecek Partisi’nde Alanya’dan da bir isim yer aldı.

Davutoğlu'nun yeni kurduğu partisinde Alanyalı bir isim yer aldı. Daha önce Ak Parti’li olan ve buradan istifa ederek yeni kurulan Gelecek Parti’ye geçen isimler arasında Alanyalı emekli emniyet müdürü Mevlüt Demir’de yer aldı. Demir’in haricinde yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu’nun partisinin kurucular kurulu arasında Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak'ta yer aldı.

Ak Parti’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisi için kuruluş başvurusu eski AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24’üncü Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski vali İzzettin Küçük, AK Parti eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve eski Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ tarafından yapıldı. 

Davutoğlu ve kurmayları, “Gelecek Partisi” ismini verdikleri yeni partilerinin logosunda ise yeşil renkli çınar yaprağı olarak belirlendi. Partinin 154 kişilik kurucular kurulu arasında aslen Alanyalı olan Denizli eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile Alanyada ikamet eden Sarıveliler Bağımsız Belediye Başkanı Davutoğlu'nun yakın dostu olduğu bilinen Halil Kulak partinin kurucular kurulunda yer aldı.