Coşkun Karadağ'ın Hedefinde Turkcell Superonline vardı

Coşkun Karadağ'ın Hedefinde Turkcell Superonline vardı
Fiber kablo çalışmasının Alanya'ya zarar verdiğini söyleyen CHP İlçe Başkanı Karadağ, "Yer altında birtakım elektrik, su gibi altyapılarına zarar vererek vatandaşlarımıza çok büyük bir ızdırap çektiriyorlar" dedi..

CHP İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, sözlerine Kumluca ve Finike'deki yaşanan sel felaketinde zarar görenlere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak başladı.

‘FİBER KABLO ÇALIŞMASI ZARAR VERİYOR’ 

Alanya'da yürütülen fiber kablo çalışmasının halkı çok mağdur ettiğini ifade eden Karadağ, “Fiberi oraya gömdükten sonra yer altında birtakım elektrik, su gibi altyapılarına zarar vererek vatandaşlarımıza çok büyük bir ızdırap çektiriyorlar. Dolayısıyla bu tür çalışmaların mutlaka şehirdeki altyapıyı ilgilendiren birçok birimden rehber alınarak yapılması gerekiyor. Çünkü sonuçta bu zarar halkımıza geliyor. Kanal açarak fiber kabloyu buraya gömmekten ziyade özellikle Alanya'da bunun bir baks içerisinden geçmesi çok daha doğru. Alanya'ya doğalgaz geçmesi de söz konusu. Yine tekrar kabloları patlatacaklar. Her ne kadar bu öneri biraz daha maliyetli olsa da nihayetinde halkımızın bundan dolayı mağdur olmamasını sağlayacak. Modern şehirde olması gereken bu tür altyapıların bir tünel halinde toparlanıp geçmesi” dedi. 

KARADAĞ’DAN NECATİ GÜVEN’E DESTEK SÖZÜ

Alanya’da 55 yıldır hizmet veren Güven Lokantası'nın maliyetlerden dolayı kapanmasının üzücü bir durum olduğunu söyleyen Karadağ, "Bu bizlerin, Alanya hafızamızın, geleceğimizin yok olması anlamında. Bunun da asli sebebi elbette ki kira fiyatlarının çok çok yüksek oluşu. Sadece konutta değil, iş yerlerinin de kira bedellerinin çok yüksek oluşu ne yazık ki Alanya'da bizi kimliğimizi kaybetmemize götürüyor. Buradan Necati ağabeyimize başka bir yerde işletme açarsa destekçi olacağımı söylüyorum. Bir an önce merkezi hükümetin tedbir alarak Alanya'mızın geçmişi olan, hafızası olan bu tür kurumların da korunması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.