Çok Güzel Hareketler Bunlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Başkan Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin arızalara müdahale ederken bozduğu yolları onarıp asfaltlıyor. Şu anda kadar Alanya Belediye'sine 1.2 milyon TL gelir sağlandı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'ı makamında ziyaret etti. Antalya Büyük Şehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Güney'de bu ziyaretlere eşlik etti. Başkan Yücel, Faruk Karaçay'dan birikmiş alacaklarını istedi. Faruk Karaçay da haftaya Alanya Belediyesi'ne 1.2 milyon TL ödeyeceklerini söyledi. 
"BÜYÜKŞEHİR HİZMET ORTAĞIMIZDIR"

Başkn Yücek konu ile alakalı basın mensuplarına şunları söyledi; "ASAT'ın su arızalarını tamirat etmesi sırasında bozulan yolları onarıp, asfaltlıyoruz. Bu istediğimiz para da 2 yıllık asfalt bedelidir. Bu işi bundan sonra protokol yapıp devam ettireceğiz. Büyük Şehir Blediyesi bizim siyasi rakibimiz değil, hizmet ortağımızdır. Ortak hedefimiz Alanya'dır."

ALANYA BELEDİYESİ RESMEN BÜYÜKŞEHİR TAŞERONU OLDU

MHP'li Adem Murat Yücel, AKP'li Büyük Şehir Belediyesi'nin daha önce müteahhitlere yaptırdığı bu işleri Alanya için resmen istedi ve aldı. Şimdi Alanya Belediyesi resmi protokolle Antalya Büyük Şehir Belediyesi'nin asfaltlama ve yol onarım kısmında taşeronu olacak. Antalya Büyük Şehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney konu ile alakalı şunları söyledi; "Sayın Yücel'le uyumlu çalışmalarımız her alanda sürüyor. Alanyamıza hizmet üretirken birlikte hareket etmeye devam edeceğiz."