CHP’li gençler Mahmutlar’da toplandı

CHP’li gençler Mahmutlar’da toplandı
CHP’li gençler Mahmutlar’da toplandı. Gençler, “Cumhuriyet Halk Partisi asırlık bir çınardır. Bizler de bu çınarın dallarıyız. Bu çınara yeni filizler, yeni tohumlar eklemeliyiz” dedi..

Haber: Yiğit Eyhan

CHP Alanya Gençlik Örgütü, önceki gün Mahmutlar’da ikamet eden ve parti üyesi olan gençlerle bir araya geldi. CHP Mahmutlar Mahalle Başkanı Güler Öz’ün de katıldığı toplantıda güçlü örgüt noktasında değerlendirmelere yer verilirken; toplantıya katılan CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, gençlik örgütleri hakkında konuşma yaptı. Ayrıca toplantıda, CHP Mahmutlar Kadın Kolları Temsilcisi Lale Ayakkanat ve CHP Mahmutlar Gençlik Kolları Temsilcisi Ali Deniz Eren de hazır bulundu.

Toplantıda ilk sözü alan CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, katılan herkese teşekkür ederek beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Erdem, Biz sizlerle tanışmak; gençlik örgütüne dinamizm, heyecan ve yeni bir etki kazandırmak istedik. Bu yüzden her birinizle tek tek iletişime geçip sizi buraya Mahalle Teşkilatımıza davet ettik. Çünkü her biriniz parti üyesisiniz ve bir partili için parti binası her zaman ikinci evidir. Biz burada bir aileyiz, birlikte bir hayat paylaşıyoruz. Sizleri de bu ailenin içinde görmek istiyoruz” diyerek herkesi aktif çalışmaya davet etti. Sözlerine birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak devam eden Erdem, “ Her birimizin idealleri, bu ülke için yapması gereken işleri ve sorumlulukları var. Bunları yerine getirebilir, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakabiliriz. Her şeyden önce kendi geleceğimizi birlikte şekillendirebiliriz. Ama unutmayın ki bunu ancak ve ancak bir olursak birlik olursak başarabiliriz. Alanya’da gençler olarak siyaset yapmamızın önünde büyük engeller yok” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Mahmutlar Post