CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda "Disiplin Kurulu" işletilecek

CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda "Disiplin Kurulu" işletilecek
CHP Alanya İlçe Başkanlığı, uzun zamandır kullanılmayan disiplin sürecini işletmeye karar verdi. CHP’li meclis üyesi Yılmaz Bağışlar’ın partililerin tepkisine neden olan paylaşımları ve hakkında ki şikayetle sonrası disiplin kuruluna verildi. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, disiplinsizlik yapan kim olursa olsun gereken yapılacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına seçilen Nusret Bayar’ın mazbata törenine katılan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, devir teslim esnasında eski il başkanı Ahmet Kumbul’un Bayar’ı tebrik edip başarı dilediğini ifade etti. Karadağ, devir teslim sonrası ilçe başkanları toplantısı yapıldığını bu kez il başkanı olarak Alanya’ya davet ettiğini söyledi.

SANATSEVERLERE ÇAĞRI
Demirtaş Düğün Salonu'nda kültür sanat faaliyetleri çerçevesinde hazırlanan tiyatro gösterisinin Cumartesi akşam sahneleneceğini de bir kez daha hatırlatan Karadağ, sanatseverleri beklediklerini söyledi.

'ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'
Son dönem de partide rahatsızlığa neden olan bazı sosyal medya paylaşımları olduğunu bununda partililer tarafından kendilerine sorulduğuna söyleyen Karadağ bu konuya da açıklık getirdi. Karadağ, “Son günlere doğru yoğun telefonlar almaktayım. Partimiz için ve partimizin geleceği için ve partimizdeki birtakım olaylarla ilgili. Bazı arkadaşlarımızın sosyal medya üzerinden disiplinsiz birtakım hareketleri söz konusu. Parti ile arkadaşlarımızı çok üzmekte. Yönetim Kurulu toplantısında arkadaşlarımız ile aldığımız bir karar gereği disiplin suçu işleyen her kim olursa bizim tüzük gereği disiplin sürece başlatılacak. Önümüzdeki günlerde mutlaka bunlar uygulanacaktır. Kesinlikle partimiz hakkında partimizi küçük düşürecek partimize zarar verecek hareketlere asla müsaade etmeyeceğiz. Uygulamaya kısa süre içerisinde geçeceğiz" diye konuştu. 

CHP'DEN İSTİFA EDECEK
CHP Alanya Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Yılmaz Bağışlar’ın sosyal medya paylaşımlarının parti içinde huzursuzluğa neden olması, Bağışların kendisine yönelik uyarılar sonra partililer tarafından kullanılan sosyal medya gruplarından ayrılması bardağı taşırmıştı. Bağışlar’ın meclis üyeliğine devam edeceği ancak CHP’den istifa edeceği öğrenildi.