CHP Alanya Gençlik Kolları kahvaltı etkinliği düzenledi

CHP Alanya Gençlik Kolları kahvaltı etkinliği düzenledi
CHP ilçe Gençlik Kolları tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, “Genç beyinleri siyasette dışlamak gelecek nesillere yapılacak en büyük ihanettir” dedi.

Leman Kültür’de düzenlenen kahvaltıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Kadın Kolları Başkanı İlknur Akpınar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, CHP İlçe Başkan adayları Sefa Çorbacı ve Ömer Zavlak ile partinin yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Erdem’in partilileri kapıda karşıladığı organizasyona katılanlar birlikte kahvaltı yaparak keyifli bir hafta sonu geçirdi. Kahvaltıda konuşma yapan Erdem, Atatürk’ün emanet ettiği yurdu en güzel şekilde koruyup gelecek nesillere bırakmak için ellerinden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi. Erdem,”Bizler hep beraber üreten, zenginleşen, adaletli paylaşan bir Türkiye yaratacağız. Bu ülkenin kurucu değerlerine, kültürüne ve kutsallarına saygı duyan, geçmişi ile barışık, geleceğine umutla bakan, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan bir anlayışı hakim kılacağız. Gelin ortak akılda beraber yönetme kültüründe buluşalım. Gelin sanatta ve bilimde buluşalım. Doğa sevgisinde kenetlenelim. Emeğe hak ettiği değeri beraber verelim ve hayallerini kurduğumuz bu güzel ülkemizi hep beraber yönetelim. Genciyle, yaşlısıyla, zenginiyle, fakiriyle, dil, din, ırk, mezhep gözetmeksizin Türkiye Cumhuriyeti bayrağının altında ötelemeden ve ötekileştirmeden kardeşçe yaşayalım. Bir milletin başarısı mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette birleşmesiyle mümkündür. Bu nedenle bilelim ki elde edeceğimiz başarı milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelecektir. Genç beyinleri siyasette dışlamak gelecek nesillere yapılacak en büyük ihanettir” dedi.

“KAZANAN CHP OLACAK”
Katılımcılara, Kadın Kolları Başkanı Akpınar, Çorbacı ve Zavlak ile birlikte hitap eden Karadağ da, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe bir hitabesi vardır. Bu hitabeyi hepimiz biliyoruz. Bu ülkenin geleceği gençlere emanet edilecektir. Bizim bundan sonraki bütün amacımız gençliği bir adım daha öne çıkartmak, gençliğe bu üllkeyi emanet etmektir. Hak, hukuk, adalet temelinde ülkemizde sadece bir slogan halinde değil, bu sloganı içselleştirerek ailemizde, işimizde, çevremizde, siyasi partimizde ve özellikle de ülkemizde hakim kılmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizde şu an iktidarın tek partisi olacak. Hep bareber olacağız. Kazanan CHP olacak” diye konuştu.