Çavuşoğlu'ndan Türel'e Uyarı

Çavuşoğlu'ndan Türel'e Uyarı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimiz haftalarda Alanya'da su altında kalan köprülü kavşak ile ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e hitaben "Özür Dileyeceksiniz" dedi.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Alanya’ya yapılacak olan Türkler Entegre Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin temel atma törende konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimiz haftalarda Alanya'da su basan köprülü kavşak hakkında açıklamalarda bulundu. Hatırlanacağı üzere köprülü kavşağın battı çıktı kısmında yaşanan ani su baskınında bir araç su içerisinde kalmış, sürücüsü ise canını yüzerek kurtarmıştı. Olay yerine ilk gidenler arasında bulunan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'da yaşanan olay karşısında sorumlu olanları Alanya halkından "Özür dilemeye" davet etmişti. 

Alanya'da geçtiğimiz haftalarda yağan iki yağmurda da adeta yapay göle dönen köprülü kavşak hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu; “Ucuz kredilendirme yapmayacaksın kardeşim. Hakiki, samimi yaklaşacaksın. Şimdi bizim Alanya’da köprülü kavşak yapıldı, yapılıyor. Herkes ‘Ben yaptım’ diyor. Sonra sel bastı, herkes birbirini suçlamaya başladı. Hani yapılırken hep siz yapıyordunuz, ne güzel yapıyordunuz. O zaman orayı su bastığı zaman da çıkıp bir özür dileyeceksiniz. Bu herkes için geçerli” dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bu açıklaması ile MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın bu olay karşısında ki ilk tutumu ve ortak düşünceleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken "Aklın yolu bir" yorumları yapıldı.