Çavuşoğlu, Alanya’da Çoşkuyla Karşılandı

Çavuşoğlu, Alanya’da Çoşkuyla Karşılandı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Genel Kurulu, Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla başladı. Programa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AKP Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AKP’li Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ve çok sayıda siyasi isim katıldı. Mustafa Toklu’nun tekli liste olarak gireceği seçim, AKP’nin Antalya’daki son İlçe genel kurulu olacak. Programın açılışında son kez AKP Alanya İlçe Başkanı olarak konuşan Mustafa Berberoğlu şunları söyledi: “Görev sürecimiz boyunca ailemizi geri plana itip devletimizin ve milletimizin geleceği, partimizin başarısı için canla başla çalışan dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Yaklaşık 3 yıl önce siz delegelerin destekleriyle İlçe Başkanı seçilmiştim. Geriye dönüp baktığımda çok güzel hizmetler görüyorum. Sizlerin de emeği çok fazla. Partimizi ileriye taşıyan, hizmet yolunda büyük gayretleri bulunan hepinize teşekkür ediyorum. Partimizin her bireyi Alanya’yı üst noktaya taşımak için durmadan uğraşmıştır. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız hep itici güç olup bizleri gururlandırmıştır. Antalyamızın gururu, takım kaptanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, bir taraftan bölgemize yapılan hizmetlerin takipçisi bir yandan da partimiz ve milletimiz için uğraşan Sena Nur Çelik’e, ‘Doğduğum yer değil, doyduğum yer’ diyen İbrahim Aydın’a ve diğer tüm milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Rıza Sümer başkanımıza Alanya’ya hizmeti nasıl getiririm gayreti içerisinde olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e kısacası partimizin en altından en üstündeki tüm arkadaşlarıma büyüklerime teşekkür ediyorum. Biz bir bayrak devraldık ve üstüne koymanın heyecanını taşıdık. Şimdi bu bayrağı Mustafa Toklu ve yönetimi alacak. Partimizin oyunu daha yukarıya taşımak için uğraşacaklarından hiç bir şüphem yok. Şimdiden kendisine ve yönetimine hayırlı olmasını diliyorum. Görev süremiz boyunca bize desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum ve helallik istiyorum. Kongremiz hayırlı oldun, Allah’a emanet olun.”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Genel Kurulu, Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla başladı. Programa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AKP Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AKP’li Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ve çok sayıda siyasi isim katıldı.


‘ŞİMDİ BAYRAĞI DEVRETME ZAMANI’

Mustafa Toklu’nun tekli liste olarak gireceği seçim, AKP’nin Antalya’daki son İlçe genel kurulu olacak. Programın açılışında son kez AKP Alanya İlçe Başkanı olarak konuşan Mustafa Berberoğlu şunları söyledi: “Görev sürecimiz boyunca ailemizi geri plana itip devletimizin ve milletimizin geleceği, partimizin başarısı için canla başla çalışan dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Yaklaşık 3 yıl önce siz delegelerin destekleriyle İlçe Başkanı seçilmiştim. Geriye dönüp baktığımda çok güzel hizmetler görüyorum. Sizlerin de emeği çok fazla. Partimizi ileriye taşıyan, hizmet yolunda büyük gayretleri bulunan hepinize teşekkür ediyorum. Partimizin her bireyi Alanya’yı üst noktaya taşımak için durmadan uğraşmıştır. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız hep itici güç olup bizleri gururlandırmıştır. Antalyamızın gururu, takım kaptanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, bir taraftan bölgemize yapılan hizmetlerin takipçisi bir yandan da partimiz ve milletimiz için uğraşan Sena Nur Çelik’e, ‘Doğduğum yer değil, doyduğum yer’ diyen İbrahim Aydın’a ve diğer tüm milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Rıza Sümer başkanımıza Alanya’ya hizmeti nasıl getiririm gayreti içerisinde olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e kısacası partimizin en altından en üstündeki tüm arkadaşlarıma büyüklerime teşekkür ediyorum. Biz bir bayrak devraldık ve üstüne koymanın heyecanını taşıdık. Şimdi bu bayrağı Mustafa Toklu ve yönetimi alacak. Partimizin oyunu daha yukarıya taşımak için uğraşacaklarından hiç bir şüphem yok. Şimdiden kendisine ve yönetimine hayırlı olmasını diliyorum. Görev süremiz boyunca bize desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum ve helallik istiyorum. Kongremiz hayırlı olsun, Allah’a emanet olun.”

‘TÜRKİYE YENİ BİR KUŞATMA ALTINDA’

Berberoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, “Partimizin kongreleri kardeşliğimizi güçlendirme ve daha büyük hedeflere yönlenme kongreleridir. Kongrelerimizin kaybedeni yoktur. Tek bir kazananı vardır o da Türkiye’dir. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Antalya’da bakanımızın liderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin örnek şehirlerinden olduk. 15 senedir sizler Alanya’yı ve Türkiye’yi önemli hedeflere taşıdınız. Çok badireler atlattık. Türk milleti her zamankinden daha güçlü hale geldi. Fetö gibi terör örgütlerinden arındıkça daha güçlü olacağız. 

‘HER ZAMAN ALANYA’NIN EMRİNDEYİM’

AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, “Alanya’ya her gelişimde büyük bir heyecan duydum. Alanya ilkler şehri. 45 yıl önce Alanya’ya geldiğim zaman amcam Adil Aydın burada orman işletme müdür yardımcısıydı. Onun sayesinde ben de ormancı oldum Alanya’da staj yaptım. Doğduğum yer Manavgat ama doyduğum yer Alanya. Şu an buradaysam temelinde Alanya var. Bizlere çok destek verdiniz. Mustafa Berberoğlu başkanım ile 3 seçim geçirdik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizi seçtiniz gönderdiniz, Plan Bütçe Komisyonunda görev alıyorum, 2002 yılından bu yana görüyoruz ki ülkemiz çok gelişmiş. Biz Antalya’da bakanımız öncülüğünde 7 kardeş hep birlikte çalışıyoruz. Bunun en iyi karşılığını da Antalya ve Alanya aldı. Önemli olan birlik ve beraberliği bozmamak. Ben her zaman Alanya’nın emrindeyim” diye konuştu.