Büyükşehir Alanya’da işten çıkarmalara başladı

Büyükşehir Alanya’da işten çıkarmalara başladı
Büyükşehir Belediyesi Alanya’da işten çıkarmalara başladı. Dün sabah Antalya’ya çağırılan 3 ASMEK personeli aniden işten çıkarıldı..

Büyükşehir Belediyesi Alanya’da işten çıkarmalara başladı. Dün sabah Antalya’ya çağırılan 3 ASMEK personeli aniden işten çıkarıldı..

Dün sabah Antalya’ya çağrılan ve Alanya ASMEK'te personel olarak çalışan üç kişi işten çıkarıldıklarını öğrendi. Aniden aranarak Antalya ya gelip imza atmaları istenen personellerin hangi nedenle çağırdıklarını bilmedikleri öğrenildi. Her hangi bir konuda bilgi verilmeyen çalışanlar Antalya ya gidince çıkış kağıtlarına imza atmak İçin çağrıldıklarını öğrendiler. Personeller durumu görünce şok yaşadılar.

Daha önce işten çıkarmayacaklarını, işçileri mağdur etmeyeceklerini açıklayan ve bu konuda da ön plana çıkan CHP Alanya'nın bu konuda ne diyecekleri, ne açıklama yapacakları ise merak konusu oldu. İşten çıkarılan ASMEK personellerinin saat ücretli olarak çalıştırıldığı ve saat ücretlilerin çalıştırılmasının yasak olduğu için işten çıkarıldıkları da gelen iddialar arasında.