Bu da Alanya'daki 6'lı masa..

Bu da Alanya'daki 6'lı masa..
Alanya’da 6’lı Masa’yı oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ilk kez bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliği yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bu toplantıları haftada bir yapacağız. Toplantılarla birlikte Alanya için çok ciddi bir gelişme olacak” dedi..

Alanya’da Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi partinin ilçe başkanları ilk kez bir araya geldi. Oba Mahallesi’nde bulunan bir işletmede CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, SP İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, DP İlçe Başkanı Hilmi Lök katıldılar.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Karadağ, “Bu toplantımızın birincisini yapıyoruz. Bugün 6 başkanla birlikte toplantımıza başladık. Bu toplantımızın konsepti daha önce genel başkanlarımız ve partililerimiz tarafından yapılan konseptin aynısı olacak. Önce CHP İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde daha sonra diğer altılı bileşen arkadaşlarımızla sırayla bu toplantıyı yapacağız. Bu toplantıda birtakım konular konuşulacak. Konuştuğumuz konuların hepsi memleket, Antalya, Alanya meselesi olacak. Bu toplantıları haftada bir yapacağız. Her hafta bir arkadaşımızın başkanlığında birlikte yapacağız. Bu toplantılarla birlikte Alanya için çok ciddi bir gelişme olacak. Genel merkezimizin ve genel başkanlarımızın Türkiye çapındaki uygulamış olduğu siyaset bizler için yol gösterici olacak. Biz de genel başkanımızın ve genel merkezlerimizin politikalarını Alanya’da yansıtmaya çalışacağız. Elbette ki Alanya’nın kendine özgü birçok sorunları var. Bu kendine özgü sorunları, yani seçim sorunlarını altılı masadaki arkadaşlarımızla birlikte, uyum içerisinde ve genel merkezimizin göstermiş kabul çerçevesinde çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Bizim şu anki en önemli konularımızdan birisi seçim güvenliğini ve seçim çalışmalarını birlikte yapabilmek. Bu 6 masa bir parti oldu anlamında değil. Elbette tüm arkadaşlarımız siyasi çalışmalarını çok özgür bir şekilde ayrı ayrı yapacak. Ancak birlikte yapacağımız Alanya için birçok konu olacak. Dolayısıyla birlikte Alanya’mızın çok daha iyi seçime girme anlayışı içerisinde birlikte devam edeceğiz. Geçen hafta altılı masanın çok ciddi bir toplantısında ülkemiz için 9 başlık altında 2 bin 300 konu ele alındı. Bunlar ülkemizin yeniden inşa edilişi, yeniden demokrasiye geçişi ve yeniden doğuşumuzu müjdeleyecek başlıklardı. Biz bu başlıklara tabi kalacağız. Umuyorum ki Alanya’da altılı masa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mutlaka birinci parti olarak çıkacak. Milletvekilliği seçimlerinde genel merkezimiz ne takdir ederse biz onlara tabi olarak da siyasi çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.