Başkan Toklu ziyaret turunda

Başkan Toklu ziyaret turunda
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’daki pek çok kurumu ziyaret ederek, normalleşme süreci ile alakalı görüştü. 

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’daki pek çok kurumu ziyaret ederek, normalleşme süreci ile alakalı görüştü. 

Korona virüs salgınında ikinci aşama olan Normalleşme Süreci ülkemizde tam anlamıyla başladı. Pek çok kuralın konulduğu ve virüsle mücadelede çok önemli bir yere sahip olan süreç, Alanya’da da uygulanıyor. 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, sürecin doğru işlemesi için, ilgili kurum ve kuruluşlarla olan yakın temasını sürdürüyor. Başkan Toklu, bugün ziyaret turuna çıkarak, Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı’yı ziyaret etti. 

Başkan Toklu ziyaretlerde Alanya’daki Normalleşme Sürecinin işleyişi ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunarak, bu zorlu süreçte büyük bir özveri ile çalışan kurumların çalışanlarına teşekkür etti.

“KOORDİNELİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Başkan Toklu, “Normalleşme Süreci’ne hızlı bir şekilde geçiş yaptık ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Hükümetimizin, Bilim Kurulu tavsiyeleri ile hazırladığı Normalleşme Takvimini Alanya’da da uygulayacağız. Vatandaşlarımızın bu zorlu süreçten en doğru şekilde kurtulması için tüm devlet kurumlarımız ile birlikte koordineli bir çalışma yürütüyoruz.” dedi.

“ALANYA’DA SÜREÇ İYİ YÖNETİLİYOR”

Korona virüs salgını sürecinde Alanya’da çok başarılı olunduğunun altını çizen Başkan Toklu, “Hem devlet kurumlarımız, hem sağlık çalışanlarımız, hem de emniyet güçlerimiz bu dönemde çok özverili ve dikkatli bir çalışma politikası izlediler. Onların bu ekstra katkıları ile birlikte Alanya’da süreç gayet iyi yönetiliyor. Bizde bugün bazı kurumları ziyaret ederek, önümüzdeki süreç hakkında görüşmeler gerçekleştirdik ve çalışmalarından duyduğumuz memnuniyeti dile getirdik. Elini taşın altına koyan tüm çalışanlara bir kez daha buradan teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.