Başkan Toklu'dan depremzedeler için yardım çağrısı

Başkan Toklu'dan depremzedeler için yardım çağrısı
Dün akşam Elazığ’da meydana gelen depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu Elazığ'da yaşanan deprem sonrası bir kampanya başlattıklarını sosyal medya üzerinden duyurdu. Toklu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Alanya Ak Parti gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve tüm ailemiz ile birlikte Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlarımız için battaniye ve erzak yardım kampanyamız başlamıştır. Yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız 0 546 482 07 07 numaralı telefon ile irtibat sağlayabilir.”

Başkan Toklu’nun bu çağrısının üzerine Ak Parti Alanya İlçe teşkilatına hayırseverler tarafından yardımlar ulaştırılmaya başlandı. Deprem bölgesine yardım ulaştırmak isteyenlerin ilçe teşkilatıyla iletişime geçebileceğini ifade eden Toklu, “Onlar üşürse biz donarız, vicdanlarımız donar” dedi ve en kısa sürede Alanya’dan yardım TIR’ını bölgeye ulaştıracaklarını söyledi.