Başkan Karadağ, partisindeki kadınların çoğunluğuna dikkat çekti

Başkan Karadağ, partisindeki kadınların çoğunluğuna dikkat çekti
CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Coşkun Karadağ, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'ne ilişkin açıklamada bulunarak, partisinin yüzde 30 kadın kotasına sahip olduğunu ve bunu ilk uygulayan partinin CHP olduğuna dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Ana muhalefet partisinde gündemde İdlip, Kadınlar Günü ve İktidar Yürüyüşü vardı. Toplantıda  açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Şehitler Tepesi” söylemi de yer aldı. Karadağ, “Şehitler tepesinde tekrar şehit istemek, gerçekten bu acıyı attırmaktan başka bir şey değildir. Barış içinde, hep birlikte, huzur içinde, yaşamak istiyoruz” açıklaması yaptı.

'İLK BİZİM PARTİMİZ OLDU'
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması yapan Karadağ, Soyal Demokrat Parti Üyesi Clara Zetkin’in ve kadınlar gününün çıkış noktası ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra Karadağ partinin kadın politikasına dikkat çekerek, “Partimizde bir kadın kotası var. Yüzde 30 civarında bir kadın kotası. Bunu da ilk uygulayan parti bizim partimiz oldu” dedi.

'İKTİDARA GELECEĞİZ'
Karadağ yeni üye kaydı yaptıran partililere rozet takmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajını iletti ve “Bütün tabana duyuruyorum ki, çok kısa zamanda iktidara geleceğiz. Hazırlıklı olun” diyerek açıklamasına son verdi.