Başkan Karadağ: 'Konaklı'ya da noter istiyoruz'

Başkan Karadağ: 'Konaklı'ya da noter istiyoruz'
Mahmutlar Mahallesi’ne noter açılacağını belirten CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, tarım ve ticaretin yoğun olduğu Konaklı için de aynı hizmetin sunulması talebinde bulundu.

Mahmutlar Mahallesi’ne noter açılacağını belirten CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, tarım ve ticaretin yoğun olduğu Konaklı için de aynı hizmetin sunulması talebinde bulundu. CHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Partinin Konaklı temsilcilik binasında düzenlenen toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önce Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında yaşanan olaylara değindi. Karadağ, “Maç sonunda hiç tasvip edilmeyecek birtakım olaylar gündeme geldi. Spor demek kardeşlik, birliktelik demek. Alanyaspor’umuza sahip çıkıyoruz. Kötü söz her zaman sahibine aittir. Kırmızı çizgimiz Alanyaspor’dur. Alanyaspor’umuzu ve başkanımızı destekliyoruz. Takımın başarılarına da gölge düşmeyecek diye tahmin ediyoruz” dedi.

"ESNAFIN TİCARET YAPMASI SAĞLANMALI"
Korona virüs sürecinde hayat pahalılığının arttığını ve geçim sıkıntısının çok hızlandığını vurgulayan Karadağ, “Hükümetten özellikle tarım işçilerine ve turizm işçilerinin desteklenmesini istiyorum. Turizm işçilerine asgari ücret verilmesi ve sigortalarının mutlaka yatırılması gerektiğini düşünüyorum. İşçi kardeşlerimizin fakru zaruret içerisinde oluşundan dolayı kazanlar kaynamamaya başladı. Yüreğimiz burkularak konteynerlerde çöp toplayan vatandaşlarımızı gördük. Hükümetten karşılıksız destekler vermesini ve esnafın ticaret yapmaların sağlanması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

"HALK SÜT’E BAŞVURU YAPIN"
Büyükşehir belediyesinin Alanya’da altyapı çalışmaları gerçekleştirdiğini dile getiren Karadağ, “Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Halk Süt’e 2 ila 5 yaş arasında çocukları olan kişilerin Alanya.bel.gov adresine girip kayıtlarını yaptırarak bu imkanlardan faydalanması gerekli diye düşünüyorum. Bu zaten sosyal belediyeciliğin bir yansıması” ifadelerini kullandı.

"AYNI UYGULAMA KONAKLI’DA DA OLMALI"
Konaklı’nın batı bölgesinin tarımla ve ticaretle en çok uğraşan bölgelerden olduğunu aktaran Karadağ, “Biz Alanya’mızdan buraya bir noter açılmasını talep ediyoruz. Mahmutlar bölgesine bir noter açılması söz konusu oldu. Vatandaşlar orada hizmeti daha rahat alacak. Aynı uygulamanın Konaklı’da olmasını ve bir noterin de burada açılmasını talep ediyoruz” dedi.