Başkan Gündoğdu'dan Cumhuriyet Mesajı

Başkan Gündoğdu'dan Cumhuriyet Mesajı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Abil Gündoğdu bir mesaj yayınladı..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Abil Gündoğdu bir mesaj yayınladı.


Mesajında Gündoğdu şu ifadelere yer verdi;

"Bugün imkansız gibi görünen çetin bir mücadelenin ardından kazanılmış ve millete armağan edilen en büyük hediyelerden birisi olan Cumhuriyetin ilan edilişinin 94.yıldönümünü milletçe gurur  içerisinde kutluyoruz.

Aziz şehitlerin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını da yüreğimizde hissediyor, bu kahramanlıkların neticesi olarak Türkiye Cumhuriyeti`nin demokratik, ve bir hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacağını biliyoruz.

Türk Milleti, Cumhuriyetin şanlı geçmişini bilerek  onu koruyup aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacaktır. İçten ve dıştan gelen gerici, bölücü ve yıkıcı tehlikelere karşı Asil Milletimiz her zaman Cumhuriyetin Temel İlkelerine Sahip çıkmıştır. Atatürk‘ün önderliğinde büyük Türk Milleti‘nin kanı Ve canı ile kurulan  Cumhuriyet‘in, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatılması bizlerin  birinci vazifesidir!

Aziz Türk milleti sahip olduğu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkan,  bölücü unsurlara feda etmemeye yeminli bir millettir. 94 yıl önce verilen kutlu Mücadele,  bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferidir. Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluk ağır ancak, bir o kadar da gurur vericidir.

Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz.

Bir kez daha Sultan Alparslan'dan Gazi Mustafa Kemal'e Türk'ün adını Kahraman yapan Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anıyorum!Yüce Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun..

Abil GÜNDOĞDU
ÜLKÜ OCAKLARI ALANYA İLÇE BAŞKANI
"