Aşçılardan Başkan Yücel'e Destek Teşekkürü

Aşçılardan Başkan Yücel'e Destek Teşekkürü
23.Uluslararası Gıda Ve İçecek İhtisas Fuarına katılan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetimi, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

10-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlenen 23.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda, ‘ Bakliyatlı Ürünlerle 7 Bölge Lezzet Günleri ‘ konseptinde yapılan yemek yarışmasında ödül alan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği, Belediye Başkanı Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alanya’nın bir derneği olarak bu fuarda ve yarışmada kendilerini destekleyen tek kurumun Alanya Belediyesi olduğunu belirten Dernek Başkanı Baki Budak, “Bakliyatlı Ürünlerle 7 Bölge Lezzet Günleri” nde kazanılan katılım sertifikası ve plaketi Belediye Başkanına sundu.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya için çalışan tüm dernek ve kurumların yanında olduklarını belirterek, Alanyalı aşçıları başarılarından dolayı tebrik etti.

10-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center’ da 23.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda, Türkiye Aşçılar Federasyonu ( TAFED ) Başkanlığında Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği ve Manavgat Aşçılar Derneği iş birliği ve Alanya Belediyesi’nin destekleriyle ‘ Bakliyatlı Ürünlerle 7 Bölge Lezzet Günleri ‘ konseptinde bakliyatlı ürünler yemek yarışmaları yapılmıştı.